iQ Brugervejledning

Brugervejledningen til Butterfly iQ repræsenterer de officielle oplysninger til brug af Butterfly iQ-ultralydsenheden. Den indeholder alle advarsels- og betjeningsoplysninger, der kræves til sikker og effektiv anvendelse af Butterfly iQ-enheden.

Butterfly iQ's videnbase indeholder supplerende oplysninger, som ikke er nødvendige til brug af ultralydsonden.

Se og/eller download den seneste version af Butterfly iQ-brugervejledningen ved at vælge den gældende vejledning nedenfor:

Butterfly iQ

Butterfly iQ Vet iOS

Du kan også finde den nyeste version af brugervejledningen:

• I indstillingsområdet af din Butterfly iQ-mobilapp
  • Ved at klikke på rullemenuen 'Hjælp' på din Butterfly-konto fra en desktopwebbrowser