Brug af flere Butterfly-organisationer

Du kan have mulighed for at være en del af flere Butterfly-organisationer. Hver sundhedsorganisation kan have sit eget medlemskab med arkiver, der er specifikke for deres patientpopulation og brugere. Du kan nemt skifte mellem disse medlemskaber.

Hvordan skifter jeg mellem Butterfly-organisationer?

Fra appen:

1. Åbn din Butterfly-app på din mobilenhed.
  2. Klik på din avatar i øverste venstre hjørne af skærmen
  3. Under dit navn ser du din nuværende organisation. Klik på "Skift" for at vælge en anden organisation.

Fra en webbrowser:

1. Log ind på Butterfly Cloud med dine loginoplysninger til Butterfly.
  2. Klik på din avatar i øverste højre hjørne af skærmen. Under dit navn ses navnet på din organisation. Vælg "Skift" for at vælge en anden organisation.

Hvad hvis jeg ved en fejltagelse optager en undersøgelse, mens jeg er logget ind i den forkerte Butterfly-organisation?

Det er ikke muligt at flytte undersøgelser mellem Butterfly-organisationer. I tilfælde af at en undersøgelse optages i den forkerte organisation, opfordrer vi dig til at downloade undersøgelsen til dine registre og slette den fra organisationen.

Hvordan får jeg at vide, at jeg er blevet inviteret til en ny organisation?

Du vil modtage en invitation på din e-mail, hvis du bliver inviteret til en ny organisation. Når du accepterer den, vil du se muligheden for at "skifte" mellem organisationer. Hvis du ikke kan se indstillingerne for "skift", har du muligvis ikke accepteret den nye invitation.

Hvad sker der, hvis jeg ændrer e-mail adressen for min konto?

Hvis du ændrer din e-mail adresse til din Butterfly-konto, ændres dine medlemskaber ikke. Din konto, som har en ny e-mail adresse, vil være medlem af alle tidligere organisationer.