Systemkomponenter

Sonden og sondeopladeren er inkluderet i din Butterfly iQ™. Før du starter, skal alle komponenter identificeres, og du skal sikre dig, at din pakke ikke mangler noget.

Sonde

Butterfly iQ™-sonden er kun beregnet til brug med Butterfly iQ™-appen. Forsøg ikke at tilslutte sonden til andre ultralydssystemer. Figuren og tabellen neddenfor viser sondens dele og beskriver delene.

Sondekomponenter

Sondekomponenter

Punkt Beskrivelse Punkt Beskrivelse
1 Linse 5 Batteriindikatorknap
2 Midterlinjemærke 6 Sonde-/kabelgrænse
3 Orienteringsmærke 7 Kabel til mobilenhed
4 Batteriindikatorlamper 8 Opladningsflade

Butterfly iQ™ App

Butterfly iQ-appens primære funktion er generel diagnostisk billeddannelse til brug af kvalificeret og uddannet sundhedspersonale, så anatomiske strukturer i menneskekroppen kan visualiseres og måles.

Appen er en gratis download fra Apple App Store. Appen beder dig om at oprette en Butterfly-konto. App- og Butterfly-kontoen er krævet for at kunne bruge Butterfly iQ-personlig ultralyd.

Sondens batterioplader

Brug kun den oplader, der følger med sonden.

Punkt Beskrivelse
1 Opladningsplade
2 Opladningskabel
3 Vægadapter