Systemkomponenter

Sonden og sondeopladeren er inkluderet i din Butterfly iQ™. Før du starter, skal alle komponenter identificeres, og du skal sikre dig, at din pakke ikke mangler noget.

Sonde

Butterfly iQ™-sonden er kun beregnet til brug med Butterfly iQ™-appen. Forsøg ikke at tilslutte sonden til andre ultralydssystemer. Figuren og tabellen neddenfor viser sondens dele og beskriver delene.

Sondekomponenter

Sondekomponenter

Punkt Beskrivelse Punkt Beskrivelse
1 Linse 5 Batteriindikatorknap
2 Midterlinjemærke 6 Sonde-/kabelgrænse
3 Orienteringsmærke 7 Kabel til mobilenhed
4 Batteriindikatorlamper 8 Opladningsflade

Butterfly iQ™ App

Butterfly iQ-appens primære funktion er generel diagnostisk billeddannelse til brug af kvalificeret og uddannet sundhedspersonale, så anatomiske strukturer i menneskekroppen kan visualiseres og måles.

Appen er en gratis download fra Apple App Store. Appen beder dig om at oprette en Butterfly-konto. App- og Butterfly-kontoen er krævet for at kunne bruge Butterfly iQ-personlig ultralyd.

Bemærk, at Butterfly iQ-appen muligvis ikke er tilgængelig i App eller Google Play Store afhængigt af din lokalitet. For en komplet liste over lande, hvor brugen af Butterfly iQ understøttes, bedes du gennemgå Hvem kan købe Butterfly iQ.

Sondens batterioplader

Brug kun den oplader, der følger med sonden.

Punkt Beskrivelse
1 Opladningsplade
2 Opladningskabel
3 Vægadapter