Fejlfinding for app-problemer

Hvis de foreslåede løsningstrin ikke løser dit problem, bedes du kontakte Butterfly Support for yderligere hjælp.

Apppen crasher eller skærmen er blank eller fryser

1. Frakobl sonden fra din mobilenhed.
  2. Luk og genstart appen.
  3. Sørg for, at du har uploadet eventuelle ikke-gemte undersøgelser til Butterfly Cloud.
  4. Slet og geninstaller din Butterfly-app på din mobilenhed.
  5. Forbind din iQ til din mobilenhed igen.
  6. Hvis problemet fortsat opstår, skal kontakte Butterfly Support med en beskrivelse af problemet.

Appen tænder ikke, når sonden er tilsluttet

1. Frakobl sonden fra din mobilenhed.
  2. Luk og genstart appen.
  3. Sørg for, at du har uploadet eventuelle ikke-gemte undersøgelser til Butterfly Cloud.
  4. Slet Butterfly-appen fra din mobilenhed.
  5. Genstart din mobilenhed.
  6. Geninstaller Butterfly iQ-appen.
  7. Forbind din iQ til din mobilenhed igen.

Appen genkender ikke sonden

Følg instruktionerne i  Resolving Charging Issues.