Brugergrænseflade for billeddannelse

Oversigt over brugergrænsefladen

Appens brugergrænseflade vil altid vise oplysninger om det mekaniske indeks (MI) og det termiske indeks (TI) øverst på skærmen.

Afhængig af din medlemskabsstatus på Butterfly og din mobilappversion, kan værktøjslinjen i bunden af skærmen variere.

Værktøjslinjen i bunden af skærmen kan bruges til forudindstillet valg, frysning af billede, billedoptagelse og valg af værktøj/tilstand.

Forudindstillinger

Forudindstillinger er et foruddefineret sæt parameterværdier for billeddannelse. Når Butterfly iQ-appen er valgt, fungerer den automatisk i overensstemmelse med det tilsvarende sæt parameterværdier for billeddannelse. Tilgængelighed for forudindstillinger svarer til de kliniske anvendelsesoplysninger i Indikationer for brug. Tilgængelighed for forudindstillinger kan også variere afhængigt af sonde, Butterfly-medlemskabsstatus og geografisk placering.

Modes

Butterfly iQ leverer M-tilstand, B-tilstand, farvedoppler- og Power Doppler-funktionalitet.

Målinger

Butterfly iQ giver dig mulighed for at udføre kliniske målinger i hver tilgængelig tilstand. Tilgængelige målinger inkluderer blandt andet: afstand, tid, område og hjerterytme.

Grænseflade for billeddannelse

1. Brugeravatar. Hvis der er overført et foto, vises fotoet her. Ellers vises brugerens initialer her.
  2. Det termiske indeks (TI), mekaniske indeks (MI) og rammeværdier (Hz). Bemærk at Hz ikke står for frekvens.
  3. Sondens batteristatus
  4. Sondens temperaturindikator
  5. Aktuelle forudindstilling (forkortet)
  6. Optageenhed. Tallet i ikonet angiver antallet af billeder og klip, der i øjeblikket befinder sig i Capture Reel (Optageenhed).
  7. Sondens orienteringsmarkør
  8. Billedvisningsområde
  9. Lineal. Angiver billeddybde i centimeter. Når der zoomes ind på billedet, justeres linealen på tilsvarende vis.
  10. Valg af Forudindstillinger
  11. Styrefunktionen Frys
  12. Optag klip (video)
  13. Valg af Handling Brugere klikker her for at skifte tilstand og udføre handlinger.