Butterfly iQ-appens brugergrænseflade

Oversigt over brugergrænsefladen

Butterfly iQ-appen er designet til at være intuitiv og nem at navigere i. Appen er opdelt i 5 sektioner, som hver har sit eget ikon på værktøjslinjen nederst på skærmen. Fra venstre mod højre er de Arkiv, Uddannelse, Billedgrænseflade, Notifikationer og Profil.

Arkiv

Her gemmes overførte undersøgelser. Fra arkivskærmen kan du se overførte undersøgelser, skifte mellem organisationer, administrere dine arkiver og udføre andre opgaver.

Uddannelse

Sektionen Education indeholder et videobibliotek med undervisning i ultralyd ledet af eksperter. Brug dette indhold, når du først begynder at bruge din nye iQ, og hvis du prøver at lære flere færdigheder eller ønsker at udforske nogle af vores avancerede funktioner.

Grænseflade for billeddannelse

Du kan vælge det blå sondeikon fra en hvilken som helst skærm i appen for at få adgang til scanningsskærmen og gå ind i billedgrænsefladen.

Værktøjslinjen nederst på billedgrænsefladen kan bruges til forudindstillet valg, frysning af billede, billedoptagelse og valg af værktøj/modus.

Billedgrænsefladen vil altid vise oplysninger om det mekaniske indeks (MI) og det termiske indeks (TI) øverst på skærmen. Hvis du vil navigere til andre dele af appen fra billedgrænsefladen, skal du trykke på ikonet pil ned i øverste venstre hjørne af skærmen.

Forudindstillinger

Forudindstillinger er et foruddefineret sæt parameterværdier for billeddannelse. Når Butterfly iQ-appen er valgt, fungerer den automatisk i overensstemmelse med det tilsvarende sæt parameterværdier for billeddannelse. Tilgængeligheden af forudindstillinger svarer til de kliniske anvendelsesoplysninger i Indikationer for brug. De tilgængelige forudindstillinger kan også variere afhængigt af sonde, Butterfly-medlemskabsstatus og geografisk placering.

Modes

Butterfly iQ/iQ+ leverer M-tilstand, B-tilstand, Farvedoppler, Power Doppler og Spectral Pulsed Wave Doppler-funktionalitet. Pulsed Wave Doppler er ikke tilgængelig i alle lande.

Målinger

Butterfly iQ/iQ+ giver dig mulighed for at udføre kliniske målinger i hver tilgængelig tilstand. Tilgængelige målinger inkluderer blandt andet: afstand, tid, område og puls.

1. Brugeravatar. Hvis der er overført et foto, vises fotoet her. Ellers vises brugerens initialer her.
  2. Det termiske indeks (TI), mekaniske indeks (MI) og rammeværdier (Hz). Bemærk at Hz ikke står for frekvens.
  3. Sondens batteristatus
  4. Sondens temperaturindikator
  5. Aktuelle forudindstilling (forkortet)
  6. Optageenhed. Tallet i ikonet angiver antallet af billeder og klip, der i øjeblikket befinder sig i Capture Reel (Optageenhed).
  7. Sondens orienteringsmarkør
  8. Billedvisningsområde
  9. Lineal. Angiver billeddybde i centimeter. Når der zoomes ind på billedet, justeres linealen på tilsvarende vis.
  10. Valg af Forudindstillinger
  11. Styrefunktionen Frys
  12. Optag klip (video)
  13. Valg af Handling Brugere klikker her for at skifte tilstand og udføre handlinger.

Underretninger

Her kan du se vigtige opdateringer, når dine kolleger tagger dig i en kommentar eller kommenterer en undersøgelse, som du følger.

Profil

Profilskærmen er det sted, hvor du kan se dine kontooplysninger, få adgang til din henvisningskode for at henvise en kollega, køre en sondediagnostisk test eller gennemgå andre oplysninger. Det inkluderer også menuen Præferencer, hvor du kan konfigurere en række systemindstillinger.