Opstart af ny undersøgelse

Hvordan starter jeg en ny undersøgelse?

1. Tilslut sonden til din mobilenhed.
  2. Hvis du bliver bedt om det, så registrer din enhed og opdater dens firmware.
  3. Sonden vil son standard bruge den sidste anvendte forudindstilling. Skift forudindstillingen, hvis du ønsker det.
  4. Brug ultralydsgel som transmissionsmiddel.
  5. Begynd at scanne.

Hvordan skifter jeg forudindstillinger?

Hvis du vil skifte forudindstillingen til undersøgelsen, skal du trykke på knappen 'Preset' (forudindstilling) nederst til venstre på din skærm.

Bemærk:

• Butterfly iQ-sonden inkluderer et hævet orienteringsmærke på siden af sondens hoved.
  • Sondens orienteringsmarkør vises også på billeddannelsesskærmen. Når der trykkes på sondeorienteringsmarkøren på billedskærmen, skifter orienteringen til den anden side.