Brug af midterlinjen

Hvad giver redskabet Midterlinje (Midline) dig mulighed for at gøre?

Værktøjet Midline (Midterlinje) lader dig tænde for midterlinjemærket for at markere sondens centrum under interventionsprocedurer.

Følgende forudindstillinger inkluderer værktøjet Midterlinje:

• Bevægeapparat
  • Nerve
  • BVA-blødt væv
  • Vaskulær: adgang
  • Vaskulær: halspuls
  • Vaskulær: dyb vene
  • Abdomen
  • Abdomen dyb

Hvordan får jeg adgang til værktøjet Midterlinje fra forudindstillingen:

1. Tryk på knappen Handlinger (Actions) nederst til højre på skærmen.
  2. Under Vejledning til nål skal du klikke på ikonet med de lodrette prikker for at tænde for midterlinjemarkører.
  3. Tryk på X'et ved siden af Midterlinje for at slukke for midterlinjemarkører.