Vi er her for at hjælpe.

Overfører til Butterfly Cloud

Hvordan overfører jeg en undersøgelse?

  1. Når du er færdig med at scanne, skal du vælge Optageenhed i øverste højre hjørne af scanningsskærmen for at dokumentere og overføre din undersøgelse.
  2. På undersøgelsesskærmen kan du:
    • Redigere forfatteren af undersøgelsen
    • Vælge en arkivplacering
    • Tilføje patientoplysninger
    • Tilføje arbejdsark
    • Tilføj noter
    • Redigere valgte optagelser
  3. Vælg "Gem undersøgelse..." for at starte en overførsel.
  4. På det næste skærmbillede vil du se muligheden for at "Gem som kladde" eller "Signer undersøgelse."
    • Hvis du vil redigere din undersøgelse efter overførsel, skal du vælge “Gem som udkast”. Se flere oplysninger om udkast til undersøgelser her.
    • Hvis der ikke skal foretages yderligere ændringer, skal du vælge “Signer undersøgelse”.
    • Afsluttede (underskrevne) undersøgelser kan ikke ændres efter overførsel. Kun en administrator i din organisation kan omdanne en afsluttet undersøgelse tilbage til et udkast.
  5. Vælg "Bekræft" for at overføre din undersøgelse.
  6. Når din undersøgelse er overført, kan du se den når som helst fra Butterfly iQ-mobilappen eller i enhver webbrowser.

Bemærk:  Billeder gemmes og krypteres i Butterfly iQ-applikationen på den mobile enhed, inden de uploades. Når de er blevet uploadet, fjernes undersøgelsesbillederne fra enheden. 

Sådan redigeres billed- eller videooptagelser, der føjes til en undersøgelse:

  1. Når du er færdig med at scanne, skal du vælge Optageenhed i øverste højre hjørne af scanningsskærmen for at dokumentere og overføre din undersøgelse.
  2. Rul ned for at gennemgå dine optagelser. Alle scanninger, der vises her, føjes til din nuværende undersøgelse. 
  3. Vælg "Rediger" for at redigere de scanninger, du gemmer sammen med den aktuelle undersøgelse.
  4. På skærmen Rediger optagelser skal du vælge de scanninger, du ikke ønsker at medtage i den aktuelle undersøgelse. Et blåt afkrydsningsmærke angiver, at du har valgt optagelsen og har fravalgt den fra den aktuelle undersøgelse.
  5. Når du har valgt de scanninger, du ikke vil medtage, skal du vælge enten "Slet" eller "Gem til senere."
    • Hvis du sletter en scanning, kan denne handling ikke fortrydes.
    • Hvis du gemmer en scanning til senere, vises den i optageenheden, når den aktuelle undersøgelse er gemt og vil automatisk blive medtaget i den næste, nye undersøgelse.
  6. Afslut skærmen Rediger optagelser ved at klikke på X i øverste venstre hjørne af skærmen for at gå tilbage til undersøgelsesskærmen.
  7. Hvis du vil tilføje yderligere optagelser til din nuværende undersøgelse, skal du trykke på “Scan” på undersøgelsesskærmen for at gå tilbage til scanning- og optagelsestilstand. Dine aktuelle undersøgelsesoplysninger gemmes automatisk.

Når en undersøgelse først er overført, er det ikke muligt at flytte eller slette individuelle scanninger. 

 

Var denne artikel en hjælp?
12 ud af 17 fandt dette nyttigt
Tak for din feedback

Vi beklager, at dit spørgsmål ikke blev besvaret. Vi er her for at hjælpe. Kontakt os