Overfører til Butterfly Cloud

Hvordan overfører jeg en undersøgelse?

1. Når du er færdig med at tage ultralydsbilleder, skal du trykke på Capture Reel (Optageenhed) i øverste højre hjørne af skærmen. Skærmbilledet Study (Undersøgelse) vises.
  2. Tryk på Save (Gem) for at starte en overførsel.

For at vælge og slette individuelle scanninger fra undersøgelsen skal du:

1. Når du er klar til at gemme undersøgelsen, skal du klikke på tallet øverst til højre i scanningsvinduet.
  2. Indtast patientoplysninger og eventuelle bemærkninger, du måtte have om undersøgelsen.
  3. Klikke på Save (Gem) øverst til højre.
  4. På det næste skærmbillede skal du vælge det arkiv, hvor din undersøgelse skal gemmes.
  5. Nedenfor vises din liste over arkiver, som er alle videoer og billeder fra din undersøgelse. Hvis der er et flueben på billedet, gemmes det i undersøgelsen. Tryk på de billeder eller videoer, du ikke ønsker at uploade sammen med undersøgelsen.

Når en undersøgelse først er uploadet, er det ikke muligt at flytte eller slette individuelle scanninger. Sletning af individuelle scanninger findes i produktkøreplanen til fremtidig udgivelse.

Se videoen nedenfor for at finde ud af, hvordan du uploader en undersøgelse.