Fejlfinding for billedproblemer

Billedkvalitet er ringe

• Vælg din avatar i nederste højre hjørne af værktøjslinjen i appen for at åbne din profil. Vælg dine Præferencer for at kontrollere, om du har slået "Husk sidste dybde og forstærkning" til. Hvis du har det, skal du slå det fra.
  • Naviger tilbage til billedgrænsefladen, skift midlertidigt til en anden forudindstilling, og vend derefter tilbage til den oprindelige forudindstilling. Dette nulstiller parametrene for billeddannelse.
  • Sørg for at bruge den rigtige forudindstilling, og at der anvendes en passende dybden til scanning af anatomien.
  • Sørg for, at lysstyrken på skærmen er indstillet til den anbefalede indstilling på 65 %.
  • Sørg for, at du bruger nok godkendt ultralydsgel.
  •  Udfør Diagnosetest for sonden for at finde ud af, om sonden er beskadiget.
  • Hvis du stadig ikke er tilfreds med billedkvaliteten, skal du kontakte Butterfly Support og inkludere eksempler på billeder, der repræsenterer din feedback

Undersøgelsen hænger fast i udbakken eller uploades ikke

1. Skift din mobilenhed til flytilstand.
  2. Vent et par minutter.
  3. Sluk for flytilstand, og opret forbindelse igen via mobildata eller WiFi.
  4. Sørg for, at du har en stærk mobil- eller WiFi-forbindelse.
  5. Gå til Butterfly-appen
    • Hvis du ikke har adgang til WiFi og bruger mobildata, skal du navigere til Indstillinger i nederste højre hjørne af skærmen. Under Indstillinger skal du vælge Præferencer og sikre, at "Upload-undersøgelser via mobildata" er slået til.
  6. Naviger tilbage til scanningsskærmen ved at klikke på det blå sondeikon. Hvis dine undersøgelser ikke automatisk er blevet uploadet, vil du se en advarsel, der angiver, at du har stadig har undersøgelser i udbakken. Klik på denne advarsel.
  7. Klik på "Prøv igen" på undersøgelsen eller undersøgelserne.

Slet og geninstaller ikke Butterfly-appen. Hvis dette problem fortsætter, skal du Kontakte Butterfly Support med oplysninger, der beskriver dit problem, inklusiv den e-mailadresse, du bruger til at logge ind på appen. Sørg for, at din besked ikke indeholder beskyttet sundhedsinformation.