Fejlfinding for billedproblemer

Billedkvalitet er ringe

• Vælg din avatar i øverste venstre hjørne på scanningsskærmen i appen, og vælg derefter tandhjulet for indstillinger i øverste venstre hjørne på arkivskærmen. Tjek om du har "Husk sidste dybde og forstærkning" slået til. Hvis du har det, skal du slå det fra.
  • Skift til en anden forudindstilling et øjeblik og vend derefter tilbage til den oprindelige forudindstilling. Dette nulstiller parametrene for billeddannelse.
  • Sørg for at bruge den rigtige forudindstilling, og at der anvendes en passende dybden til scanning af anatomien.
  • Sørg for, at lysstyrken på skærmen er indstillet til den anbefalede indstilling på 65 %.
  • Sørg for, at du bruger nok godkendt ultralydsgel.
  •  Udfør Diagnosetest for sonden for at finde ud af, om sonden er beskadiget.
  • Hvis du stadig ikke er tilfreds med billedkvaliteten, skal du kontakte Butterfly Support og inkludere eksempler på billeder, der repræsenterer din feedback

Undersøgelsen hænger fast i udbakken eller uploades ikke

1. Skift din mobilenhed til flytilstand.
  2. Vent et par minutter.
  3. Sluk for flytilstand, og opret forbindelse igen via mobildata eller WiFi.
  4. Sørg for, at du har en stærk mobil- eller WiFi-forbindelse.
  5. Gå til Butterfly-appen
    • Hvis du ikke har adgang til WiFi og istedet bruger mobildata, skal du gå til Butterfly iQ-appen og klikke på din avatar i øverste venstre hjørne. Klik derefter på tandhjulet i øverste venstre hjørne for at gå til Indstillinger. Sørg for, at "Upload-undersøgelser via mobildata" er slået til.
  6. Klik på din avatar i øverste venstre hjørne af scanningsskærmen. Hvis dine studier ikke automatisk er blevet uploadet, vil du se en advarsel, der fortæller, at du har studier liggende i udbakken. Klik på denne advarsel.
  7. Klik på "Prøv igen" på undersøgelsen/undersøgelserne.

Hvis dette problem fortsætter, skal du Kontakte Butterfly Support med oplysninger, der beskriver dit problem, inklusiv den e-mailadresse, du bruger til at logge ind på appen.