App-advarsler og -meddelelser

Nedenfor er en kort oversigt over nogle almindelige advarsler, du kan modtage, mens du bruger Butterfly iQ-appen. Yderligere oplysninger om fejlfinding finder du i vores andre artikler om fejlfinding: Troubleshooting App Issues, Troubleshooting Imaging Issues, Resolving Connection Issues og Resolving Charging Issues.

"Enhedens adgangskode er påkrævet"

Dette angiver, at din mobilenhed ikke har nogen adgangskode. Butterfly iQ-appen kræver, at mobilenheden har en adgangskode for at sikre patientdata. Tryk på Open (Åbn) Settings (Indstillinger) for at aktivere og konfigurere adgangskoden for din mobilenhed.

"Fejl ved login"

• Sørg for, at din mobilenhed har netværksforbindelse (wi-fi eller en mobilforbindelse).
  • Prøv at genindtaste dine legitimationsoplysninger
  • Nulstil din adgangskode ved hjælp af en browser på en stationær computer for at få adgang til Butterfly Cloud (cloud.butterflynetwork.com).

Hvis ovenstående trin ikke lykkes, kan det tyde på, at der udføres vedligeholdelse på Butterfly-tjenesten, eller den ikke er tilgængelig.

"Tvunget log ud"

Dette angiver, at din mobilenhed ikke længere har en adgangskode. Butterfly iQ-appen kræver, at mobilenheden har en adgangskode for at sikre patientdata. Tryk på Indstillinger for at aktivere og konfigurere adgangskoden for din mobilenhed

"Adgang til cloud er afsluttet"

Dette angiver, at Butterfly Cloud-abonnementet er ophørt. Forny dit abonnement, eller kontakt din administrator for at få dit abonnement fornyet. Kontakt Butterfly Support hvis dit abonnement ikke er udløbet, og du ser denne meddelelse.

"Sonde midlertidigt deaktiveret"

Denne advarsel vises, når din mobilenhed ikke har været tilsluttet til internettet inden for de sidste 30 dage. Opret forbindelse til internettet igen, og tryk på Opdater.

"Scanningen kan genoptages, når afkøling er afsluttet"

Denne advarsel vises, når sonden er blevet for varm til, at der kan scannes. Systemet begrænser patientkontaktemperaturen og scanner ikke ved eller over 43 °C (109 °F). Systemet afgiver denne advarsel, før det lukker ned. Afbryd forbindelsen til sonden, og lad den køle af. Du kan få adgang til andre funktioner i appen, mens sonden er koblet fra.