Udførelse af en diagnostisk test på sonde

Butterfly iQ er i stand til at udføre brugerinitierede diagnostiske selvtests, der er beregnet til at vurdere, i hvor høj grad systemet er klar til brug. Bemærk venligst, at der imidlertid ikke er nogen test, som kan sikre en acceptabel ydeevne eller opdage misbrug, skade eller fejl, der opstod efter den seneste test er afsluttet.

Udfør den diagnostiske test med jævne mellemrum. Ved normal brug anbefales månedlig testning.

Den diagnostiske test gennemgår en række diagnostiske tests og meddeler dig, når alle tests er blevet gennemført.

Sådan udføres den diagnostiske test på sonden:

1. Sørg for, at sonden er tilsluttet mobilenheden.
  2. Tryk på din brugers avatar (eller dine initialer) i øverste venstre hjørne på billeddannelseskærmen.
  3. Tryk på ⚙for at vise skærmbilledet Indstillinger.
  4. Tryk på My iQ for at vise skærmbilledet My iQ.
  5. Tryk på Kør diagnostik og vælg derpå Start sondediagnostik for at starte testen.
    • Hvis testen er bestået, viser systemet en meddelelse om, at systemet er gået. Du kan sende resultaterne til Butterfly Support ved at trykke på Send Results to Support (Send resultaterne til support).
    • Hvis testen svigter, skal du trykke på Send Resultater til Butterfly Support.