Optagelse og registrering af billeder

Når du tager et billede eller optager et videoklip, gemmes billedet eller klippet automatisk i din Capture Reel (Optageenhed).

Optagelse af billeder

Når du starter en undersøgelse, kan du med det samme begynde at bruge sonden til at scanne live. Butterfly-medlemmer kan også optage og gemme billeder i Clouden.

Sådan tages et billede:

1. Tryk på snefnugikonet for at fryse billedet.
  2. Tryk på kameraikonet for at tage billedet.
  3. Tryk på snefnugikonet for at gå tilbage til live billedoptagelse.

Optagelse af et klip

Brug optagelsesfunktionen til at optage og gemme et klip af undersøgelsen. Optagelsen varer som standard 60 sekunder, hvis du ikke manuelt stopper optagelsen.

Sådan optages et klip:

1. Tryk på videoikonet for at begynde optagelsen.
  2. Når du er færdig med at optage, skal du trykke på den røde firkant for at afslutte optagelsen.

Brug af optageenheden

Capture Reel (Optagelsespolen) gemmer alle optagne billeder og klip. Du kan se billederne og klippene i undersøgelsen, gemme undersøgelsen i et arkiv og rydde billeder og klip i undersøgelsen.

Sådan anvendes optageenheden:

1. Tryk på Capture Reel (Optageenhed).
  2. Gør en af følgende ting:
    • Vis billeder og klip. Du kan stryge til venstre og højre for at se forrige og næste punkt i optageenheden.
    • Gem undersøgelsen i et arkiv.
    • Slet all (alle) optagelserne på Capture Reel (Optageenheden) ved at trykke på Clear images (Ryd billeder). Systemet beder dig bekræfte sletningen. Slettes alle serierne, vil alle optagelserne på Capture Reel (Optageenheden) blive slettet.