Priser

Hvor meget koster Butterfly iQ+?

Butterfly iQ+ eller iQ Vet koster $ 1999 USD pr. sonde plus medlemskab. Pro individuelt medlemskab er $ 420 USD for det første år. Klik her for flere prisoplysninger.

Tilbyder I andre priser for grupper eller teams, der køber sammen?

Selvom prisen for sonden er den samme, koster Pro team-medlemskab $ 1.200 USD om året og det inkluderer plads til op til fem medlemmer.

Se vores Enterprise-tilbud for større teams og afdelinger. Vi tilbyder også justerede priser for uddannelsesorganisationer.

Tilbyder I rabatter for studerende, læger eller velgørenhedsorganisationer?

Butterfly iQ er prissat med alle i tankerne, og vores prisfastsættelse er med vilje flad, enkel og gennemsigtig for enkeltpersoner. Vi tilbyder ikke individuelle rabatter uden for de annoncerede tilbud og kampagner og ingen separate priser for studerende eller læger.

For organisationer, der arbejder i det velgørende og globale sundhedsvæsen, tilbyder vi et Global Health-program, der sænker abonnementsgebyrerne. Hvis du er interesseret, skal du udfylde Global Health formularen på vores Mission-side.

Er der en finansieringsmulighed?

Vi er forpligtet til at gøre medicinsk billeddannelse så tilgængelig som muligt. For vores kunder i USA, der ønsker at betale i rater eller betale over tid, tilbyder vi finansiering gennem Affirm. Hvis du har specifikke spørgsmål om vilkårene, bedes du kontakte Affirm direkte på help@affirm.com.

Er der garanti?

Butterfly iQ/iQ+/iQ Vet leveres med et års fabriksgaranti (utilsigtede skader dækkes ikke). Du har mulighed for at købe op til to ekstra år ved kassen. De fulde garantibetingelser kan ses i vores hovedvilkår og betingelser.