Priser

Hvor meget koster en Butterfly?

Butterfly iQ+ koster $ 2399 USD pr. sonde plus medlemskab. iQ+ Vet koster $ 2999 USD pr. sonde plus medlemskab. Pro individuelt-medlemskab er $ 420 USD for det første år. Klik her for flere prisoplysninger.

Hvor meget koster et Pro Custom-medlemskab?

Vores NYE Pro Custom-tilbud giver dig mulighed for at oprette den perfekte ultralydsløsning, der passer til netop dine behov.  Du kan vælge mellem fire tilføjelser Diagnosticeringsværktøjer, Procedureværktøjer, Uddannelse og Samarbejde.

Køb din første tilføjelse for $ 199 og hver ekstra tilføjelse for $ 99.  Klik her for flere oplysninger om Pro Custom. Bemærk, at Pro Custom ikke er tilgængelig for iQ/iQ+ Vet.

Tilbyder I andre priser for grupper eller teams, der køber sammen?

Selvom prisen for sonden er den samme, koster Pro team-medlemskab $ 1.200 USD om året og det inkluderer plads til op til fem medlemmer.

Se vores Enterprise-tilbud for større teams og afdelinger. Vi tilbyder også justerede priser for uddannelsesorganisationer.

Tilbyder I rabatter for studerende, læger eller velgørenhedsorganisationer?

Butterfly iQ er prissat med alle i tankerne, og vores prisfastsættelse er med vilje flad, enkel og gennemsigtig for enkeltpersoner. Vi tilbyder ikke individuelle rabatter ud over annoncerede salg og kampagner.

Selvom vi i øjeblikket ikke giver individuelle rabatter til studerende og læger i praktik, tilbyder vi konkurrencedygtige priser til organisationer for lægelig uddannelse. Lær mere her.

For organisationer, der arbejder i det velgørende og globale sundhedsvæsen, tilbyder vi et Global Health-program, der sænker abonnementsgebyrerne. Hvis du er interesseret, skal du udfylde Global Health formularen på vores Mission-side.

Er der en finansieringsmulighed?

Vi er forpligtet til at gøre medicinsk billeddannelse så tilgængelig som muligt. For vores kunder i USA, der ønsker at betale i rater eller betale over tid, tilbyder vi finansiering gennem Affirm. Hvis du har specifikke spørgsmål om vilkårene, bedes du kontakte Affirm direkte på help@affirm.com.

For vores veterinærkunder tilbyder vi mulighed for at leje en Butterfly iQ+ Vet til en månedlig pris. Klik her for flere oplysninger.

Er der garanti?

Butterfly iQ+ og iQ+ Vet leveres med et års fabriksgaranti. Bemærk venligst, at utilsigtede skader ikke dækkes. Du har mulighed for at købe op til to ekstra år ved kassen. De fulde garantibetingelser kan ses i vores hovedvilkår og betingelser.