Priser

Alle priser er tilgængelige for dig på vores website og ved at klikke her.

Tilbyder I rabatter?

Butterfly iQ er prissat med alle i tankerne, og vores priser er med vilje flade, enkle og gennemsigtige. Vi tilbyder ikke individuelle rabatter ud over annoncerede salg og kampagner.

For organisationer, der arbejder i det velgørende og globale sundhedsvæsen, tilbyder vi et Global Health-program, der sænker abonnementsgebyrerne. Hvis du er interesseret, skal du udfylde Global Health formularen på vores Mission-side.

Er der garanti?

Butterfly iQ kommer med 1 års producentgaranti ved køb. Derudover giver vi mulighed for at købe yderligere to års garantidækning.