Medlemskab

Hvad er Butterfly-medlemskabet?

Der kræves et Butterfly-medlemskab for at starte scanningen, da det inkluderer de legitimationsoplysninger, du skal bruge til at logge ind på Butterfly iQ-appen. Medlemskabet fungerer som din brugerlicens og giver dig adgang til at bruge sonden.

Butterfly-medlemskabet inkluderer ubegrænset sikker lagring af undersøgelser, anonymiseret deling af undersøgelser, sikker Cloud-adgang fra din mobilenhed eller computer, DICOM-forbindelse og adgang til vores Uddannelsesportal.

Der findes prisoplysninger og en komplet liste over funktioner her.

Er et medlemskab påkrævet?

Køb af et nyt Butterfly iQ, iQ+ eller iQ Vet kræver køb af et Butterfly iQ-medlemskab. HvisPro-medlemmer vælger ikke at forny deres medlemskab efter det første år, mister de adgangen til funktioner, der kun er for medlemmer, såsom DICOM-forbindelse, undersøgelsesdeling og uddannelsesportalen. De ville fortsat have adgang til de undersøgelser, de allerede har gemt, men ville ikke længere være i stand til at gemme nye undersøgelser. IQ fungerer kun i en live-visningstilstand med adgang til B-modus og Color Doppler.

Hvis du ønsker mere information, kan du læse en grundig oversigt over de tilgængelige funktioner på hvert medlemsniveau. Klik her for den veterinære version.

Jeg har brug for hjælp med at vælge en medlemsplan.

Hvis du køber en sonde, som du selv vil bruge, er Pro individuelt medlemskab sandsynligvis det bedste valg for dig. Det er den bedste løsning for individuelle læger.

Hvis du køber mere end en sonde, som skal bruges af flere personer i samme praksis eller klinik, vil vores Pro Team-medlemskab, som giver dig mulighed for at oprette separate brugerkonti for hver bruger, være den bedste mulighed for dig. Pro Team-medlemmer har alle adgang til det samme arkivbibliotek og kan benytte regneark og teamkommentarer for bedre samarbejde og dokumentation.

Hvis du prøver at vælge mellem Pro-individ og Pro-team, anbefaler vi, at du køber et individuelt årligt Pro-medlemskab. Du kan altid opgradere til et team og købe flere sonder i fremtiden.

Hvis du ønsker at købe et medlemskab til mere end fem til ti brugere, opfordrer vi dig til at overveje vores tilbud for Medical Education og Enterprise.

Kan jeg være en del af et team og have mit eget individuelle abonnement?

Ja. Du kan være medlem af så mange teams du vil, ud over at have din egen individuelle konto.

Klik her for at få oplysninger om, hvordan du opretter din konto ved brug af flere organisationer.