Medlemskab

Hvad er Butterfly-medlemskabet?

Butterfly-medlemskabet inkluderer ubegrænset sikker lagring af undersøgelser, anonymiseret deling af undersøgelser, sikker Cloud-adgang fra din mobilenhed eller computer, DICOM-forbindelse og adgang til vores Uddannelsesportal. For mere information om Butterfly-medlemskab, bedes du besøge siden Medlemskab på vores website.

Alle prisoplysninger findes i Butterfly-butikken, som du kan tilgå her.

Kan jeg være en del af et team og have mit eget individuelle abonnement?

Ja. Du kan være medlem af så mange teams du vil, ud over at have din egen individuelle konto.

Klik her for information om, hvordan du konfigurerer din konto til at anvende flere organisationer.