Enheder, som er kompatible med Butterfly iQ+

Du skal downloade Butterfly iQ-appen til en kompatibel mobilenhed for at kunne bruge Butterfly-sonden. ButterflyiQ/iQ+ leveres med enten et Lightning- eller USB-C-stik og er kompatibel med Apple- og Android-enheder. Du kan købe et kabel, der kan udskiftes, for at udvide din iQ+'s kompatibilitet med enten et Lightning- eller USB-C-stik i Butterfly Store .

Klik her for at se listen over enheder, der er kompatible med Butterfly iQ+ Vet.

På grund af krav til hardware er Butterfly TeleGuidance kun tilgængelig på udvalgte enheder. Klik her for at se listen over enheder, der er kompatible med Butterfly TeleGuidance.

Bemærk, at Butterfly har identificeret specifikke mobile enheder, der ikke er kompatible med vores software. Der findes en liste samt oplysninger om enhedens kompatibilitet her.

Nedenfor ses listen over kompatible mobilenheder.

Apple iOS

Butterfly iQ-appen er tilgængelig på Apple iOS 13.0 eller nyere. Vi er ikke kompatible med beta-versioner af iOS. Følg trinnene her for at opdatere din mobilenhed.

Lightning:

• iPhone 13
  • iPhone 13 Mini
  • iPhone 13 Pro
  • iPhone 13 Pro Max
  • iPhone 12
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max
  • iPhone 12 mini
  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone XS Max
  • iPhone XS
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone SE (1. og 2. generation)
  • iPhone 6s*
  • iPhone 6s Plus
  • iPad Pro (12,9") (1. og 2. generation)
  • iPad Pro (10,5")
  • iPad Pro (9,7")
  • iPad (5.*, 6., 7., 8. og 9. generation)
  • iPad Air 3. generation
  • iPad mini 5. generation
  • iPod Touch 7. generation (anbefales ikke)

USB-C:

• iPad Pro (12,9") (3., 4. og 5. generation)
  • iPad Pro (11") (1. og 2. generation)
  • iPad Air 4. generation
  • iPad mini 6. generation

* Brug af iPhone 6S eller iPad 5. generation anbefales ikke sammen med Butterfly iQ+.

Samsun- enheder

Brug af Butterfly iQ med USB-C-stik sammen med Samsung-mobilenheder kræver Android version 9 eller nyere. Vi er ikke kompatible med beta-versioner af Android.

• Samsung Galaxy S8 International Edition (Model SM-G950F & SM-G950FD)
  • Samsung Galaxy S8+ International Edition (Model SM-G955F & SM-G955FD)
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy S10 Lite
  • Samsung Galaxy S10 US Edition (Model SM-G973U & SM-G973U1)
  • Samsung Galaxy S10+ US Edition (model SM-G975U)
  • Samsung Galaxy S10e US Edition (model SM-G970U)
  • Samsung Galaxy Note 10 US Edition (Model SM-N970U & SM-N970U1)
  • Samsung Galaxy Note 10+ US Edition (Model SM-N975U & SM-N975U1)
  • Samsung Galaxy S10 Canadian Edition (model SM-G973W)
  • Samsung Galaxy S10+ Canadian Edition (model SM-G975W)
  • Samsung Galaxy S10e Canadian Edition (model SM-G970W)
  • Samsung Galaxy Note 10 Canadian Edition (model SM-N970W)
  • Samsung Galaxy Note 10+ Canadian Edition (model SM-N975W)
  • Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S20+
  • Samsung Galaxy S20 Ultra
  • Samsung Galaxy S20 FE
  • Samsung Galaxy Note 20
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra
  • Samsung Galaxy Tab S6
  • Samsung Galaxy Tab S7
  • Samsung Galaxy Tab S7+
  • Samsung Galaxy S21 5G
  • Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
  • Samsung Galaxy S21+ 5G
  • Samsung Galaxy Tab Active3

Vi udfører omfattende verificering af hardware. Samsung Galaxy S10 og Note 10 International modellerne kunne ikke opnå den nødvendige overførselshastighed til klinisk billeddannelse. Som et resultat understøtter vi i øjeblikket kun modellerne Galaxy S10 og Note 10 i USA og Canada.

Bemærk, at Samsung Galaxy Tab S6 Lite ikke understøttes.

Google-enheder

Brug af Butterfly iQ med USB-C-stik med Google Pixel kræver Android version 10 eller nyere.

• Google Pixel 3
  • Google Pixel 3 XL
  • Google Pixel 4
  • Google Pixel 4 XL

Bemærk, at Google Pixel 3a, 4a og 5 ikke er understøttet.

OnePlus-enheder

Brug af Butterfly iQ med USB-C-stik med One Plus-mobilenheder kræver Android version 10 eller nyere.

• OnePlus 7T
  • OnePlus 7T Pro
  • OnePlus 7
  • OnePlus 7 Pro
  • OnePlus 8
  • OnePlus 8 Pro
  • OnePlus 8T
  • OnePlus 9
  • OnePlus 9 Pro