Kompatible enheder

Du skal downloade Butterfly iQ-appen til en kompatibel mobilenhed for at kunne bruge Butterfly iQ-sonden.

Butterfly iQ leveres med enten et Lightning- eller USB-C-stik og er kompatibel med Apple- og Android-enheder. Butterfly iQ Vet leveres med enten et Lightning- eller USB-C-stik og er kompatibel med Apple- og Android-enheder.

Adaptere understøttes ikke. Nedenfor ses listen over kompatible mobilenheder.

Bemærk, at på grund af krav til hardware er Butterfly TeleGuidance kun tilgængelig på udvalgte enheder. Klik her for at se listen over enheder, der er kompatible med Butterfly TeleGuidance.

Apple iOS

Butterfly iQ-appen er tilgængelig på Apple iOS 12.0 eller nyere. Vi er ikke kompatible med beta-versioner af iOS.

iPhones

Alle understøttede iPhones bruger Lightning-stik.

• iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone SE
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone X
  • iPhone XS
  • iPhone XS Max
  • iPhone XR
  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max

iPads

Vi understøtter enheder, der har en A9-processor eller nyere for at sikre, at din billedoplevelse passer til dine kliniske behov. Som et resultat deraf fungerer Butterfly iQ ikke på den ældre iPad mini.

iPads (Lightning):

• iPad 5. gen
  • iPad 6. gen
  • iPad 7. gen
  • iPad Pro 12.9" 1. eller 2. gen
  • iPad Pro 9,7"
  • iPad Pro 10,5"
  • iPad mini 5. gen
  • iPad Air 3. gen

iPads (USB-C):

• iPad Pro 12,9" 3. gen
  • iPad Pro 12.9" 4. gen
  • iPad Pro 11"

Samsun- enheder

Brug af Butterfly iQ med USB-C-stik med Samsung-mobilenheder kræver Android version 9 eller nyere.

• Samsung Galaxy S8 International Edition (Model SM-G950F & SM-G950FD)
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy S10 US Edition (Model SM-G973U & SM-G973U1)
  • Samsung Galaxy S10+ US Edition (Model SM-G97U)
  • Samsung Galaxy S10e US Edition (Model SM-G97U)
  • Samsung Galaxy Note 10 US Edition (Model SM-N970U & SM-N970U1)
  • Samsung Galaxy Note 10+ US Edition (Model SM-N975U & SM-N975U1)
  • Samsung Galaxy S10 Canadian Edition (Model SM-G973W)
  • Samsung Galaxy S10+ Canadian Edition (Model SM-G975W)
  • Samsung Galaxy S10e Canadian Edition (Model SM-G970W)
  • Samsung Galaxy Note 10 Canadian Edition (Model SM-N970W)
  • Samsung Galaxy Note 10+ Canadian Edition (Model SM-N975W)
  • Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S20+
  • Samsung Galaxy S20 Ultra
  • Samsung Galaxy Tab S6

Vi udfører omfattende verificering af hardware. Samsung Galaxy S10 og Note 10 International varianterne kunne ikke opnå den nødvendige overførselshastighed til klinisk billeddannelse. Som et resultat understøtter vi i øjeblikket kun varianterne Galaxy S10 og Note 10 i USA og Canada.

Google-enheder

Brug af Butterfly iQ med USB-C-stik med Google Pixel kræver Android version 10 eller nyere.

• Google Pixel 3
  • Google Pixel 3 XL
  • Google Pixel 4
  • Google Pixel 4 XL

Bemærk, at Google Pixel 3a ikke er understøttet.

OnePlus-enheder

Brug af Butterfly iQ med USB-C-stik med One Plus-mobilenheder kræver Android version 10 eller nyere.

• OnePlus 7T
  • OnePlus 7T Pro
  • OnePlus 7
  • OnePlus 7 Pro