Hvordan man køber

Hvordan kan jeg købe en Butterfly iQ?

Hvis du er i et land hvor vi er tilgængelige, kan du købe en sonde i Butterfly Store.

Hvordan kan jeg få et pristilbud?

Du kan selv generere et pristilbud. Sådan gør du:

1. Gå til Butterfly Store og vælg Butterfly iQ.
  2. Vælg din Butterfly iQ baseret på den enhed, hvor du vil bruge Butterfly iQ og vælg den ønskede mængde.
  3. Følg trinnene på skærmen for at fortsætte til betaling. Vælg her indstillingen for "elektronisk tilbud."

Et tilbud vil blive sendt til din e-mail. Betaling kan ske ved hjælp af det vedlagte link.

Jeg kan ikke anvende et pristilbud eller købe direkte fra butikken. Hvordan kan jeg købe en Butterfly iQ?

Generer et tilbud ved at følge instruktionerne ovenfor og derefter kontakte Butterfly Support med dit tilbudsnummer og flere oplysninger om dine betalingsbehov.

Jeg køber fra en organisation, der er fritaget for skat i USA. Hvordan kan jeg købe en Butterfly iQ uden moms?

Hvis du køber en iQ fra USA ved at generere et pristilbud efter anvisningerne ovenfor, skal du kontakte Butterfly Support med dit tilbudsnummer og en kopi af dit skattefritagelsescertifikat.

Jeg vil gerne foretage et køb uden at betale moms (VAT).

Når du foretager et køb via Butterfly Store, skal du indtaste dit momsnummer, når du går til kassen. Sørg for, at dit momsnummer er gyldigt ved Europa-Kommissionen.