Demonstration af produktet

Kan jeg få en demonstration eller prøve sonden, før jeg køber?

På grund af mængden af anmodninger er vi ikke i stand til at lave live demoer eller prøveperioder på nuværende tidspunkt.

Hvis en demonstration er meget vigtig for din købsbeslutning, bedes du indsende en Salgsforespørgsel via vores website. I din meddelelse skal du inkludere din sundhedsorganisation, dit kliniske specialområde og oplysninger om din anmodning. Alle oplysninger, du kan dele om, hvilke specifikke oplysninger eller billed-/videomateriale, der vil opfylde din anmodning om en demonstration vil være meget værdsat .

Er der en kommende event, jeg kan deltage i for at se iQ i aktion?

Vi inviterer dig til at deltage i enhver event, der fungerer for dig. klik her for at se vores tidsplan for kommende events.

Hvor kan jeg ellers se iQ?

Du kan se kundernes historier på vores YouTube-side, gennemgå den kliniske dokumentation på vores website og se tutorials på vores Uddannelsesportal.