Demonstration af produktet

Kan jeg få en demonstration eller prøve sonden, før jeg køber?

Vi er ikke i stand til at udbyde live demonstrationer eller demostrationer på dette tidspunkt. Du kan anmode om en virtuel demostration her.

Hvor kan jeg ellers se iQ?

Du kan se kundernes historier på vores YouTube-side, gennemgå den kliniske dokumentation på vores website og se tutorials på vores Uddannelsesportal.