Brug uden interne

Vi har partnere over hele verden, der bruger Butterfly i lave ressource-indstillinger for at skabe et bæredygtigt sundhedsvæsen. Da internetadgang og anden luksus kan være begrænset i sådanne miljøer, ønsker vi at sikre, at du er i stand til at bruge Butterfly med succes.

Forberedelse

For at bruge Butterfly skal du downloade Butterfly iQ-appen til din mobilenhed eller tablet, oprette en konto, logge ind og registrere din iQ, mens den er forbundet til internettet. For instruktioner, når du skal bruge din Butterfly for første gang, skal du klikke her.

Butterfly-sonden er bygget til at holde gennem en normal vagt på 10-12 timer med periodisk scanning eller til to timers kontinuerlig scanning;

Butterfly iQ's oplader har dobbeltspænding. Batteriets spænding er 4,5 V. Det er ikke muligt at fjerne eller skifte batteriet.

Scanning uden internet

Butterfly kan anvendes uden internet i flere dage. Når du scanner offline, gemmes alle undersøgelser lokalt i en udbakke. Du kan ikke uploade undersøgelser til skyen eller dele dem mellem brugere uden en internetforbindelse.

Ved scanning uden internet gemmes billeder midlertidigt på den mobile enhed. Når der er oprettet en internetforbindelse, uploades alle undersøgelser til skyen. Afhængigt af antallet af undersøgelser, der skal uploades, og forbindelsens styrke, kan dette tage alt fra et par sekunder til flere minutter.

Individuelle billeder taget med en Butterfly er mellem 500 KB og 1 MB, og videoer er 1-2 MB pr. sekunds optagelse. Butterfly iQ-appen fylder mindre end 1 GB. 16 GB ledig plads bør være tilstrækkeligt til at indeholde tusinder af billeder og videoer inden internetforbindelse.

Regelmæssige opdateringer

Når appen er blevet downloadet til en mobilenhed, kontoen er blevet oprettet, og brugeren er logget ind, kan Butterfly anvendes uden internet.

Bemærk, at Butterfly iQ-appen er nødt til at oprette forbindelse til internettet hver 30. dag. Hvis din enhed ikke opretter forbindelse til internettet i 30 dage eller mere, kan du ikke scanne, før den er blevet sluttet til internettet.

Hvis du har brug for mulighed for at bruge din Butterfly i mere end 30 dage uden internetadgang, skal du klikke her for at kontakte Butterfly Support .

At se og dele undersøgelser

Vi gemmer dine ultralydsdata eksternt i vores sikrede Butterfly Cloud og bruger ikke lokal billedopbevaring til uploadede undersøgelser. Derfor kræver visning og indlæsning af undersøgelser en internetforbindelse. Upload til et PACS-system, at dele undersøgelser med kolleger eller downloade en undersøgelse kræver en internetforbindelse.

Flere enheder

I nogle scenarier er det muligt, at flere brugere muligvis bruger den samme sonde eller gruppe af sonder Hver af disse brugeres mobile enheder er nødt til at oprette forbindelse til internettet hver 30. dag eller oftere for at fortsætte med at kunne bruge sonden.

Når Butterfly iQ-appen opdateres, kan den inkludere firmware, der installeres på sonden, når den tilsluttes første gang efter en opdatering. Denne firmwareopdatering kræver ikke internetadgang, men tager mellem 15-90 sekunder. Hvis to mobilenheder har forskellige versioner af appen, er sonden nødt til at opdatere firmware, hver gang den skifter mellem de to enheder.

I tilfælde af fjernbetjening kan den foretrukne procedure være at have en dedikeret enhed tilknyttet Butterfly. I så tilfælde kan du tjekke sondens og den mobile enheds appversioner og slutte dem til internettet jævnligt.

Klik her for information om vores globale partnere og vores mission.