Brug uden interne

Vi har partnere over hele verden, der bruger Butterfly iQ lave ressource-indstillinger for at skabe et bæredygtigt sundhedsvæsen. Da internetadgang og anden luksus kan være begrænset i sådanne miljøer, ønsker vi at sikre, at du er i stand til at bruge Butterfly iQ med succes.

Forberedelse

For at bruge Butterfly iQ skal du downloade Butterfly iQ-appen til din mobiltelefon eller tablet, oprette en konto, logge ind og registrere din iQ mens den er forbundet til internettet. For instruktioner, når du skal bruge din iQ for første gang, skal du klikke her.

Butterfly iQ er bygget til at holde gennem en normal vagt på 10-12 timer med periodisk scanning eller til to timers kontinuerlig scanning;

Butterfly iQ's oplader har dobbeltspænding. Batteriets spænding er 4,5 V. Det er ikke muligt at fjerne eller skifte batteriet.

Scanning uden internet

Butterfly iQ kan anvendes uden internet i flere dage. Når du scanner offline, gemmes alle undersøgelser lokalt i en udbakke. Uden internetforbindelse kan du ikke uploade undersøgelser til skyen eller dele dem mellem brugere. Når der er oprettet en internetforbindelse, uploades alle undersøgelser til skyen. Afhængigt af antallet af undersøgelser, der skal uploades, og forbindelsens styrke, kan dette tage alt fra et par sekunder til flere minutter.

Ved scanning uden internet gemmes billeder midlertidigt på enheden, indtil det er muligt at uploade til Butterfly Cloud. Bemærk, at individuelle billeder taget med Butterfly iQ er mellem 500 KB og 1 MB, og videoer er 1-2 MB pr. sekunds optagelse. Butterfly iQ-appen fylder mindre end 1 GB. 16 GB ledig plads bør være tilstrækkeligt til at indeholde tusinder af billeder og videoer inden internetforbindelse.

Regelmæssige opdateringer

Når appen er blevet downloadet til en mobilenhed, kontoen er blevet oprettet, og brugeren er logget ind, kan Butterfly iQ anvendes uden internet.

Bemærk, at Butterfly iQ- appen skal oprette forbindelse til internettet hver 30. dag for at uploade undersøgelser og opdatere sin version af Butterfly iQ-appen. Disse regelmæssige opdateringer inkluderer firmware til sonden og sikkerhedsrettelser til enheden. Hvis din enhed ikke opretter forbindelse til internettet i 30 dage eller mere, kan du ikke scanne, før den er blevet sluttet til internettet.

Hvis du har brug for mulighed for at bruge Butterfly iQ i mere end 30 dage uden internetadgang, skal du klikke her for at kontakte Butterfly Support .

At se og dele undersøgelser

Vi gemmer dine ultralydsdata eksternt i vores sikrede Butterfly Cloud og bruger ikke lokal billedopbevaring til uploadede undersøgelser. Derfor kræver visning og indlæsning af undersøgelser en internetforbindelse. Upload til et PACS-system, at dele undersøgelser med kolleger eller downloade en undersøgelse kræver en internetforbindelse.

Flere enheder

I nogle scenarier er det muligt, at flere brugere muligvis bruger den samme sonde eller gruppe af sonder Hver af disse brugeres mobile enheder er nødt til at oprette forbindelse til internettet hver 30. dag eller oftere for at fortsætte med at kunne bruge sonden.

Når Butterfly iQ-mobilappen på en mobilenhed opdateres, inkluderer den firmware, der er installeret på sonden, når sonden tilsluttes første gang efter en opdatering. Denne firmware kræver ikke internetadgang, men det tager mellem 15-90 sekunder.

Hvis to mobilenheder har forskellige versioner af appen, er sonden nødt til at opdatere firmware, hver gang den skifter mellem de to enheder.

I tilfælde af fjernbetjening kan det være den foretrukne procedure at have en dedikeret enhed tilknyttet Butterfly iQ. I så tilfælde kan du tjekke sondens og den mobile enheds appversioner og slutte dem til internettet jævnligt.

Klik her for information om vores globale partnere og vores mission.