Deling af undersøgelser

Du kan dele anonymiserede undersøgelser fra Butterfly Cloud problemfrit med hvem som helst.

Sådan deler du en undersøgelse fra Butterfly på en computer:

1. Log ind på Butterfly Cloud med dine loginoplysninger til Butterfly.
  2. Vælg den undersøgelse, du gerne vil dele.
  3. Øverst til højre på skærmen ses en boks med en pil der skyder ud af den. Klik på det billede.
  4. Kopier det anonymiserede undersøgelseslink til deling via e-mail eller en anden platform.

Sådan deler du en undersøgelse fra Butterfly iQ-mobilappen:

1. Log ind på din Butterfly-app, og klik på din avatar i øverste venstre hjørne af appen.
  2. Naviger til arkivet, hvor din undersøgelse er gemt, og vælg derefter den undersøgelse, du gerne vil dele.
  3. Øverst til højre på skærmen ses en boks med en pil der skyder ud af den. Klik på den boks. Derfra kan du vælge at dele undersøgelsen via en tekstbesked eller kopiere linket. Når det er kopieret, kan du indsætte dette link i en tekstbesked, e-mail eller oprette som indlæg hvor som helst.

Download og udskrivning af undersøgelser

Din organisation kræver muligvis dokumentation af en ultralydsundersøgelse i patientjournalen. Du kan downloade anonymiserede billeder eller klip til din computer for at udskrive undersøgelsen.

Sådan downloades en scanning:

1. Log ind på cloud.butterflynetwork.com på en computer.
  2. Vælg arkivet, som din undersøgelse ligger i og vælg derefter undersøgelsen.
  3. Vælg det billede eller klip, der skal hentes.
  4. Klik på Download i nederste højre hjørne af billedet eller klippet.
  5. Følg instruktionerne på skærmen.

Billeder bliver downloadet som .png -filer og klip downloades som .mp4 -filer. Det er ikke muligt at downloade flere billeder eller klip på én gang. Når du har downloadet et billede, kan du udskrive det, hvis du vil det