Deling og hentning af undersøgelser

Deling af undersøgelser

Du kan dele anonymiserede undersøgelser problemfrit med hvem som helst.

Sådan deler du en undersøgelse på en computer:

1. Log ind på Butterfly Cloud med dine loginoplysninger til Butterfly.
  2. Vælg den undersøgelse, du gerne vil dele.
  3. Øverst til højre på skærmen ses en boks med en pil der skyder ud af den. Klik på det billede.
  4. Kopier det anonymiserede undersøgelseslink til deling via e-mail eller en anden platform.

Sådan deler du en undersøgelse fra appen:

1. Log ind på din Butterfly-app, og klik på din avatar i øverste venstre hjørne af appen.
  2. Naviger til arkivet, hvor din undersøgelse er gemt, og vælg derefter den undersøgelse, du gerne vil dele.
  3. Øverst til højre på skærmen ses en boks med en pil der skyder ud af den. Klik på den boks. Derfra kan du vælge at dele undersøgelsen via en tekstbesked eller kopiere linket. Når det er kopieret, kan du indsætte dette link i en tekstbesked, e-mail eller oprette som indlæg hvor som helst.

hentning af undersøgelser

Du kan downloade fulde undersøgelser som PDF-filer eller hente individuelle billeder og optagelser som henholdsvis .png eller .mp4- filer. Undersøgelses-PDF-filer kan indeholde patientidentificerende oplysninger. Billeder og videoer anonymiseres.

Sådan downloades en undersøgelse som en PDF-fil:

1. Log ind på cloud.butterflynetwork.com på en computer.
  2. Vælg arkivet, som din undersøgelse ligger i og vælg derefter undersøgelsen.
  3. Vælg de tre prikker i øverste, højre hjørne på skærmen.
  4. Vælg "Opret PDF."
  5. Vælg det indhold, du vil medtage i undersøgelses-PDF-filen. Hvis du vil medtage alt indhold, skal du vælge alle muligheder.
    • Kun administratorer kan downloade PDF-filer, der indeholder patientoplysninger. PDF-filer, der downloades af teammedlemmer, inkluderer ingen PHI.
  6. Vælg Download for at downloade undersøgelsen som en PDF-fil.

Bemærk, at hvis optagelser er inkluderet i PDF-undersøgelsen, inkluderer PDF-filen en ramme af hver optagelse med et link til at se optagelser i Butterfly Cloud.

Sådan hentes et individuelt billede eller video:

1. Log ind på cloud.butterflynetwork.com på en computer.
  2. Vælg arkivet, som din undersøgelse ligger i og vælg derefter undersøgelsen.
  3. Vælg det billede eller klip, der skal hentes.
  4. Klik på Download i nederste højre hjørne af billedet eller klippet.
  5. Følg instruktionerne på skærmen.