Vi er her for at hjælpe.

Sådan tilføjes og fjernes brugere i dit team

Hvis du køber et teammedlemskab, får den person, der foretager købet, en e-mail med et link til at oprette teamets Butterfly Cloud-konto. Denne køber bliver automatisk administratoren af Clouden og kan tilføje eller fjerne teammedlemmer.

Sådan føjes en ny bruger til dit team:

  1. Log ind på Butterfly Cloud fra en desktopbrowser.
  2. Klik på din avatar i øverste højre hjørne, og vælg "Medlemmer".
  3. For at tilføje en ny bruger skal du indtaste deres e-mailadresse og derefter klikke på "Inviter".
  4. Den nye bruger får en invitation til at blive medlem af teamet via e-mail. Når de klikker på linket i invitationen, bliver brugeren bedt om at oprette en adgangskode.

Sådan fjernes en bruger fra dit team:

  1. Log ind på Butterfly Cloud fra en desktopbrowser.
  2. Klik på din avatar i øverste højre hjørne, og vælg "Medlemmer".
  3. For at fjerne en bruger skal du vælge rullemenuen ud for deres adgangsniveau helt til højre og derefter klikke på "Fjern fra organisation." 

Brugere kan tilføjes og fjernes når som helst. Enhver bruger kan få tildelt administratorrettigheder.

Var denne artikel en hjælp?
7 ud af 7 fandt dette nyttigt
Tak for din feedback

Vi beklager, at dit spørgsmål ikke blev besvaret. Vi er her for at hjælpe. Kontakt os