Organisering af arkiver

Vi anbefaler at organisere arkiver sådan, at det gavner din organisations behov mest muligt. En almindelig model vil være at opbevare kliniske scanninger og uddannelsesscanninger som separate arkiver eller opdele dine arkiver efter udbyder, klinik eller tidsperiode. Bemærk, at det kun er administratorer, der kan oprette, slette og gendanne arkiver.

Sådan oprettes et nyt arkiv:

1. Log ind på Butterfly Cloud med dine loginoplysninger til Butterfly.
  2. På venstre side af skærmen findes alle dine arkiver. Klik på "Opret".
  3. Indtast en arkivtitel, og klik på "Opret."

Sådan slettes et arkiv:

1. Log ind på Butterfly Cloud med dine loginoplysninger til Butterfly.
  2. På venstre side af skærmen skal du vælge de arkiver, du ønsker at slette.
  3. Vælg "Arkivindstillinger" i øverste højre hjørne af arkivvinduet.
  4. Vælg "Slet undersøgelse". Systemet beder dig bekræfte sletningen.
  5. Klik på "Slet" for at slette arkivet.

Sådan genoprettes et slettet arkiv:

Bemærk: Genoprettelse af et arkiv genopretter også alle de undersøgelser, som blev slettet med arkivet.

1. Log ind på Butterfly Cloud med dine loginoplysninger til Butterfly.
  2. Klik på rullemenuen "Slettede arkiver", der befinder sig nederst på listen over arkiver i venstre side af skærmen.
  3. Rullemenuen viser en liste over slettede arkiver. Klik på det slettede arkiv, som du ønsker at genoprette.
  4. Vælg "genopret". Systemet beder dig om at bekræfte genoprettelsen af det slettede arkiv. Når det er bekræftet, vil arkivet være genoprettet.

Sådan begrænser du adgangen til et arkiv:

1. Log ind på Butterfly Cloud med dine loginoplysninger til Butterfly.
  2. På venstre side af skærmen skal du vælge de arkiver, du ønsker at slette.
  3. Vælg "Arkivindstillinger" i øverste højre hjørne af arkivvinduet.
  4. Klik på "Privat arkiv" for at gøre arkivet privat.
  5. Klik på "Rediger adgang" for at ændre listen over personer, der har adgang til arkivet. Alle administratorer har adgang til alle arkiver. Du kan tilføje og fjerne medlemmer på listen over personer, der har adgang.