Vi er her for at hjælpe.

Organisering af arkiver

Arkiver er som mapper til dine undersøgelser. Arkiver vises som upload-destinationer, når du gemmer undersøgelser på Butterfly iQ-appen.

Vi anbefaler at organisere arkiver sådan, at det gavner din organisations behov mest muligt. Vores anbefalede model vil være at opbevare kliniske scanninger og uddannelsesscanninger som separate arkiver eller opdele dine arkiver efter udbyder, klinik eller speciale.

Bemærk: Der er en grænse på 100 arkiver pr. organisation. Derfor fraråder vi en arbejdsgang, der kræver et unikt arkiv for hver patient.

Krav til adgangsrolle

Det er kun administratorer, der kan oprette, slette og gendanne arkiver. Hvis du er medlem af et team, bedes du kontakte din administrator for at få hjælp. Hvis du har et individuelt medlemskab, har du som standard administrative rettigheder.

Sådan oprettes et nyt arkiv:

    På Butterfly Cloud

  1. Log ind på Butterfly Cloud med dine loginoplysninger til Butterfly.
  2. På venstre side af skærmen findes alle dine arkiver. Klik på "Opret et arkiv".
  3. Indtast en arkivtitel, og klik på "Opret."

   På Butterfly-appen

  1. Log ind på Butterfly-appen med dine Butterfly-legitimationsoplysninger.
  2. Klik på mappeikonet nederst til venstre på navigationslinjen for at se dine undersøgelser. Klik på dit primære eller standardarkiv.
  3. Klik på "Opret et arkiv".
  4. Indtast en arkivtitel, og klik på "Opret."

Sådan slettes et arkiv:

  1. Log ind på Butterfly Cloud med dine loginoplysninger til Butterfly.
  2. På venstre side af skærmen skal du vælge de arkiver, du ønsker at slette. 
  3. Vælg "Arkivindstillinger" i øverste højre hjørne af arkivvinduet.
  4. Vælg "Slet undersøgelse". Systemet beder dig bekræfte sletningen.
  5. Klik på "Slet" for at slette arkivet.

Sådan genoprettes et slettet arkiv:

Bemærk: Genoprettelse af et arkiv genopretter også alle de undersøgelser, som blev slettet med arkivet.

  1. Log ind på Butterfly Cloud med dine loginoplysninger til Butterfly.
  2. Klik på rullemenuen "Slettede arkiver", der befinder sig nederst på listen over arkiver i venstre side af skærmen.
  3. Rullemenuen viser en liste over slettede arkiver. Klik på det slettede arkiv, som du ønsker at genoprette.
  4. Vælg "genopret". Systemet beder dig om at bekræfte genoprettelsen af det slettede arkiv. Når det er bekræftet, vil arkivet være genoprettet.

Sådan begrænser du adgangen til et arkiv:

  1. Log ind på Butterfly Cloud med dine loginoplysninger til Butterfly.
  2. På venstre side af skærmen skal du vælge det arkiv, du ønsker at begrænse. 
  3. Vælg "Arkivindstillinger" i øverste højre hjørne af arkivvinduet.
  4. Klik på "Privat arkiv" for at gøre arkivet privat.
  5. Klik på "Rediger adgang" for at ændre listen over personer, der har adgang til arkivet. Alle administratorer har adgang til alle arkiver. Du kan tilføje og fjerne medlemmer på listen over personer, der har adgang.
Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 4 fandt dette nyttigt
Tak for din feedback

Vi beklager, at dit spørgsmål ikke blev besvaret. Vi er her for at hjælpe. Kontakt os