Løsning af opladerproblemer

Nogle gange kan batteriet blive fuldt afladet, hvis sonden forbliver inaktiv i en lang periode og sonden oplades derfor ikke. Ofte kan den genaktiveres ved at udføre følgende trin.

1. Tjek først, at din oplader fungerer. IQ-opladeren skal kunne oplade en iPhone 8 eller nyere eller en anden enhed, der oplades trådløst. For mere information om opladerens opførsel henvises der til Om Butterfly Charger.
  2. Når du har bekræftet, at opladeren fungerer, skal du placere din Butterfly iQ på opladeren i fem minutter.
  3. Nulstil din Butterfly iQ mens den er på opladeren. Dette gør du ved at holde batteriindikator-knappen nede i 10-15 sekunder.
  4. Lad din iQ stå på dens oplader natten over eller i mindst 6 timer. Tag dig ikke af farven på opladerens lys på dette tidspunkt.
  5. Nulstil iQ'en igen, mens den er på opladeren, ved at holde batteriindikator-knappen nede i 10-15 sekunder. LED'erne på batteriindikator-knappen skal blinke.
  6. Forbind iQ'en til din mobilenhed igen.

Hvis du følger disse trin, og din sonde har stadig problemer opladning, skal du Butterfly Support med serienummeret på bagsiden af din sonde for yderligere assistance.