Løsning af opladerproblemer

Nogle gange kan batteriet blive fuldt afladet, hvis sonden forbliver inaktiv i en lang periode, og sonden oplades derfor ikke. Ofte kan den genaktiveres ved at udføre følgende trin.

1. Tjek først, at din oplader fungerer. Butterfly-opladeren skal kunne oplade en iPhone 8 eller nyere eller en anden enhed, der oplades trådløst. For mere information om opladerens opførsel og den korrekte orientering af sonden på opladningspladen henvises der til Om Butterfly-opladeren.
    • Sæt Butterfly-opladeren direkte i væggen ved kun at bruge det medfølgende Butterfly-udstyr. Brug ikke en stikkontakt, der er bundet til en lysdæmperkontakt. Brug ikke en overspændingsbeskytter. Brug ikke en stikdåse.
    • Brug kun en godkendt Butterfly-opladningsplade.
  2. Når du har bekræftet, at opladeren fungerer, skal du placere din Butterfly på opladeren i fem minutter.
  3. Nulstil din Butterfly-sonde, mens den er på opladeren. Dette gør du ved at holde batteriindikator-knappen nede i 10-15 sekunder.
  4. Lad din Butterfly stå på dens oplader natten over eller i mindst 6 timer.
  5. Nulstil Butterfly-sonden igen, mens den er på opladeren, ved at holde batteriindikator-knappen nede i 10-15 sekunder. LED'erne på batteriindikator-knappen skal blinke.
  6. Forbind igen Butterfly-sonden til din mobilenhed.

Hvis disse instruktioner ikke løser dit problem, skal du kontakte Butterfly Support med følgende oplysninger for at få yderligere hjælp:

• Serienummeret på bagsiden af din sonde
  • Svar på følgende spørgsmål, som kan hjælpes af Om Butterfly-opladeren:
    • Hvilken farve vises på opladningsbasen, mens sonden hviler på den?
    • Hvad er mønsteret eller sekvensen af lys, når sonden først placeres på en opladningsplade?
    • Og hvad er mønsteret, når den lader op?
  • Til rapporteringsformål bedes du angive, om der opstod patient- eller brugerskader, klinisk signifikant forsinkelse i behandling eller diagnose, fejldiagnose eller bivirkning som følge af dette problem.

Ikke alle forudindstillinger og billeddannelsestilstande er tilgængelige i alle lande. Tjek tilgængelighed i dit land.