Løsning af opladerproblemer

Nogle gange kan batteriet blive fuldt afladet, hvis sonden forbliver inaktiv i en lang periode og sonden oplades derfor ikke. Ofte kan den genaktiveres ved at udføre følgende trin.

1. Tjek først, at din oplader fungerer. Butterfly-opladeren skal kunne oplade en iPhone 8 eller nyere eller en anden enhed, der oplades trådløst. For mere information om opladerens opførsel henvises der til Om Butterfly-opladeren.
  2. Når du har bekræftet, at opladeren fungerer, skal du placere din Butterfly på opladeren i fem minutter.
  3. Nulstil din Butterfly-sonde, mens den er på opladeren. Dette gør du ved at holde batteriindikator-knappen nede i 10-15 sekunder.
  4. Lad din Butterfly stå på dens oplader natten over eller i mindst 6 timer.
  5. Nulstil Butterfly-sonden igen, mens den er på opladeren, ved at holde batteriindikator-knappen nede i 10-15 sekunder. LED'erne på batteriindikator-knappen skal blinke.
  6. Forbind igen Butterfly-sonden til din mobilenhed.

Hvis disse instruktioner ikke løser problemet, skal du kontakte Butterfly Support og oplyse serienummeret på bagsiden af din sonde for yderligere hjælp.