Firmwareopdateringer

Når du opdaterer din Butterfly iQ-app, skal du muligvis opdatere din sondes firmware, før du kan bruge den. Firmwareopdateringer justerer din Butterfly-sonde, så den er kompatibel med vores nyeste funktioner.

Vi anbefaler, at du aktiverer notifikationer fra Butterfly på din mobilenhed, så du proaktivt kan opdatere din sondes firmware. Vi sender en push-meddelelse, når en firmwareopdatering er påkrævet, så du kan gennemføre dette trin, før du skal bruge sonden.

For at modtage meddelelser om firmwareopdatering:

På en iOS-enhed:

1. Sørg for, at du bruger den nyeste version af Butterfly iQ-appen.
  2. I Butterfly iQ-appen skal du klikke på din avatar i nederste højre hjørne af skærmen for at få adgang til din profil og navigere til Meddelelser.
  3. Slå "Meddel mig via push" til for at aktivere meddelelser.
  4. Gå til din mobilenheds indstillinger.
  5. Vælg Butterfly iQ, og slå "Tillad meddelelser" til.

På en Android-enhed:

1. Sørg for, at du bruger den nyeste version af Butterfly iQ-appen.
  2. I Butterfly iQ-appen skal du klikke på din avatar i nederste højre hjørne af skærmen for at få adgang til din profil og navigere til Meddelelser.
  3. Slå "Meddel mig via push" til for at aktivere meddelelser.
  4. Gå til din mobilenheds indstillinger.
  5. Vælg apps og meddelelser.
  6. Vælg Butterfly iQ, og tillad meddelelser.

Hvis du oplever problemer med firmwareopdateringer eller en firmwareopdateringsfejl:

1. Kobl din Butterfly-sonde fra din mobilenhed.
  2. Hold batteriindikator-knappen på sonden nede i 10-15 sekunder. Hvis der er resterende batteristrøm på enheden, lyser batteriindikatoren i et par sekunder, slukker og blinker derefter tre gange.
  3. Forbind din Butterfly-sonde til din mobilenhed igen, og sørg for, at din app er åben og at Butterfly forbliver tilsluttet under hele opdateringen.

Firmwareopdateringer udføres én gang efter at din app er opdateret og bør ikke blive vist igen under scanning. Hvis ovenstående trin ikke løser dit problem, skal du kontakte Butterfly Support.