Førstegangsbrug

Følg nedenstående trin for at starte med at bruge din iQ for første gang. for at bruge din iQ for første gang kræves der internetadgang.

Download appen

Før du henter og installerer appen, skal du sørge for, at din mobilenhed opfylder eller overskrider de minimale ydelsesspecifikationer. For oplysninger om kompatibilitet, klik her.

1. Åben App Store på din Apple iOS-mobilenhed eller gå til Google Play Store på din Android-mobilenhed.
  2. Klik på søgeikonet (🔍) og søg efter Butterfly iQ.

Hvis appen ikke vises i App Store eller Google Play Store, kan det være fordi, du ikke bruger en kompatibel mobilenhed. Se vores liste over kompatible enheder at bekræfte.

Bemærk, at Butterfly iQ-appen muligvis ikke er tilgængelig i App eller Google Play Store afhængigt af din lokalitet. For en komplet liste over lande, hvor brugen af Butterfly iQ understøttes, bedes du gennemgå Hvem kan købe Butterfly iQ.

Opret en konto

Adgang til Cloud kræver en Butterfly-konto med e-mail og adgangskode. Da du købte din Butterfly iQ, modtog du en invitation fra Butterfly Cloud til at aktivere din konto. Søg blandt dine e-mails efter denne invitation - den kan være endt i en spam-mappe. Hvis du ikke har modtaget den, kan du klikke her for at indtaste din e-mail-adresse.

Klik på linket i den e-mailinvitation for at oprette en adgangskode og aktivere din konto.

Jeg har indtastet min e-mailadresse men har ikke modtaget en invitation

Din invitation tilknyttet den e-mail, du brugte til at købe din Butterfly iQ, eller den e-mail, som din teamadministrator anvendte til at invitere dig til deres team. Hvis du ikke kan få adgang til den e-mailkonto, der er knyttet til dit køb, skal du kontakte Butterfly Support og inkludere din iQ's serienummer i din meddelelse.

Jeg vil gerne ændre den e-mailadresse, der er knyttet til min konto

Accepter først invitationen, og skift derefter dine kontooplysninger. Følg instruktionerne her og skift dit navn og din e-mail.

Tilslut din iQ

Åbn Butterfly iQ-appen, og log ind med den e-mailadresse og den adgangskode, du oprettede tidligere.

Skærmbilledet Slutbrugerlicensaftale vises, så du kan gennemgå og bekræfte den. Accepter vilkår og betingelser for at fortsætte. Vælg derefter, om du vil aktivere push-meddelelser.

Tilslut Butterfly iQ-sonden til din mobilenhed. Appen vil bede dig om at registrere din enhed og kræver muligvis en opdatering af firmware. Sørg for, at din Butterfly iQ forbliver sluttet til din app under firmwareopdateringen.

Så tjek vores Uddannelsesportal for tutorials om anvendelse af iQ, påfør noget godkendt gel og begynd at scanne.