Førstegangsbrug

Følg nedenstående trin for at starte med at bruge din Butterfly for første gang.

Download appen

Åbn App Store eller Google Play Store på din kompatible mobilenhed, og søg derefter efter Butterfly iQ.

Hvis appen ikke vises i App Store eller Google Play Store, kan det være fordi, du ikke bruger en kompatibel mobilenhed. Se vores liste over kompatible enheder at bekræfte.

Bemærk, at Butterfly iQ-appen muligvis ikke er tilgængelig i App eller Google Play Store afhængigt af din placering. Hvis du ønsker en komplet liste over lande, hvor brugen af Butterfly understøttes, bedes du gennemgå Hvem kan købe Butterfly iQ.

Opret en konto

Brug af din Butterfly kræver en konto med en e-mailadresse og adgangskode.

1. Søg i din e-mails efter en invitation fra Butterfly Cloud. Din invitation sendes til den e-mail, der blev brugt ved køb, eller den e-mail, som din administrator brugte til at invitere dig til deres team.
  2. Hvis du ikke har modtaget en, skal du klikke her for at indtaste din e-mailadresse og sende invitationen igen.
  3. På en computer skal du klikke på linket i e-mail-invitationen for at indstille en adgangskode og aktivere din konto.
  4. Når du opretter en konto, bliver du bedt om at indtaste et telefonnummer, en medicinsk specialitet og et arbejdssted.

Hvis du har brug for at ændre den e-mailadresse, der er knyttet til din konto, skal du følge instruktionerne her for at ændre dit navn og din e-mailadresse. Hvis videresendelse af din invitation ikke virker, bedes du kontakte Butterfly Support og inkludere din sondes serienummer, der begynder med (21)B i meddelelsen.

Tilslut din Butterfly

1. Åbn Butterfly iQ-appen på din mobile enhed, og log ind med din e-mailadresse og den adgangskode, du oprettede tidligere.
  2. Skærmbilledet Slutbrugerlicensaftale vises, så du kan gennemgå og bekræfte den. Accepter aftalen for at fortsætte. Vælg derefter, om du vil aktivere push-meddelelser.
    • Push-meddelelser sendes mindre end en gang om måneden og kun om firmwareopdateringer og andre app-alarmer.
  3. Sørg for, at din Butterfly er fuldt opladet.
  4. Tilslut Butterfly til din mobilenhed. Appen vil bede dig om at registrere din enhed og kræver muligvis en opdatering af firmware. Sørg for, at din Butterfly iQ forbliver sluttet til din app under firmwareopdateringen.

Begynd scanning

1. Når du først tilslutter din sonde, ser du linjer på en sort skærm.
  2. Påfør lidt godkendt gel på sondehovedet.
  3. Vælg en forudindstilling for scanningen i nederste, venstre hjørne af skærmen. Forudindstillingen svarer til den anatomi, der scannes – hvis du f.eks. vil scanne blæren, skal du vælge Blære.
  4. Placer sondehovedet på den del af anatomien, der skal scannes. Der vises et ultralydsbillede på din mobile enhed.
  5. Hvis du vil vide mere, kan du besøge vores uddannelsesportal for øvelser i brugen af iQ eller se kundehistorier på vores YouTube-side.