Førstegangsbrug

Følg nedenstående trin for at starte med at bruge din Butterfly for første gang.

Download appen

For at bruge din nye Butterfly-sonde skal du downloade Butterfly iQ-appen:

1. Åben App Store på din Apple iOS-mobilenhed eller gå til Google Play Store på din Android-mobilenhed.
  2. Klik på ikonet Søg, og søg efter Butterfly iQ.

Hvis appen ikke vises i App Store eller Google Play Store, kan det være fordi, du ikke bruger en kompatibel mobilenhed. Se vores liste over kompatible enheder at bekræfte.

Bemærk, at Butterfly iQ-appen muligvis ikke er tilgængelig i App eller Google Play Store afhængigt af din lokalitet. For en komplet liste over lande, hvor brugen af Butterfly understøttes, bedes du gennemgå Hvem kan købe Butterfly iQ.

Opret en konto

Brug af din Butterfly kræver en konto med en e-mailadresse og adgangskode.

Sådan opretter du din Butterfly-konto:

1. Søg i dine e-mails efter en invitation fra Butterfly Cloud.
  2. Hvis du ikke har modtaget en, skal du klikke her for at indtaste din e-mailadresse og sende invitationen igen.
    • Din invitation er knyttet til den e-mailadresse, der blev brugt til at købe din Butterfly, eller den e-mailadresse, som din teamadministrator brugte til at invitere dig til teamet.
    • Hvis du ikke kan få adgang til den e-mail-konto, der er knyttet til dit køb, bedes du kontakte Butterfly Support og oplyse din sondes serienummer, der starter med (21) B, i meddelelsen.
  3. På en computer skal du klikke på linket i e-mail-invitationen for at indstille en adgangskode og aktivere din konto.

Hvis du vil ændre den e-mailadresse, der er knyttet til din konto, skal du følge instruktionerne her for at ændre dit navn og din e-mailadresse.

Tilslut din Butterfly

Åbn Butterfly iQ-appen, og log ind med den e-mailadresse og den adgangskode, du oprettede tidligere.

Skærmbilledet Slutbrugerlicensaftale vises, så du kan gennemgå og bekræfte den. Accepter vilkår og betingelser for at fortsætte. Vælg derefter, om du vil aktivere push-meddelelser.

Sørg for, at din Butterfly er fuldt opladet. Tilslut Butterfly til din mobilenhed. Appen vil bede dig om at registrere din enhed og kræver muligvis en opdatering af firmware. Sørg for, at din Butterfly iQ forbliver sluttet til din app under firmwareopdateringen.

Så tjek vores Uddannelsesportal for tutorials om anvendelse af iQ, påfør noget godkendt gel og begynd at scanne.