Løsning af forbindelsesproblemer

Hvis du ser meddelelsen "Tilslut din iQ" mens din iQ er tilsluttet, eller ser en fejlmeddelelse med "iQ-forbindelsesfejl", skal du udføre følgende trin.

1. Afbryd din sondes forbindelse fra din mobilenhed.
  2. Åbn Butterfly-appen, mens du har forbindelse til internettet, og gem eventuelle ikke-gemte studier.
  3. Log ud af Butterfly-appen.
  4. Sørg for, at styresystemet er opdateret på din mobilenhed.
  5. Slet og geninstaller din Butterfly-app på din mobilenhed.
  6. Nulstil Butterfly iQ ved at holde batteriindikator-knappen nede i 10-15 sekunder, eller indtil LED'erne på batteriindikatoren begynder at blinke. Hvis LED'erne på batteriindikatoren ikke blinker, skal du følge instruktionerne i Resolving Charging Issues.
  7. Forbind din sonde til din mobilenhed igen.

Hvis din app stadig ikke genkender din iQ, skal du kontakte Butterfly Support med serienummeret og oplysninger om, hvad du oplever.