Løsning af problemer med sondeforbindelse

Hvis du ser meddelelsen "Tilslut din iQ", mens din iQ er tilsluttet, eller ser fejlmeddelelsen "iQ-forbindelsesfejl", skal du udføre følgende trin.

1. Afbryd din sondes forbindelse fra din mobilenhed.
  2. Åbn Butterfly-appen, mens du har forbindelse til internettet, og gem eventuelle ikke-gemte studier.
  3. Log ud af Butterfly-appen.
  4. Sørg for, at styresystemet er opdateret på din mobilenhed.
  5. Sørg for, at du har uploadet eventuelle ikke-gemte undersøgelser til Butterfly Cloud.
  6. Slet og geninstaller din Butterfly-app på din mobilenhed.
  7. Nulstil Butterfly ved at holde batteriindikator-knappen nede i 10-15 sekunder eller indtil LED'erne på batteriindikatoren begynder at blinke. Hvis LED'erne på batteriindikatoren ikke blinker, skal du følge instruktionerne i Løsning af opladningsproblemer.
  8. Forbind din sonde til din mobilenhed igen.

Hvis din app stadig ikke registrerer din Butterfly-enhed, bedes du kontakte Butterfly Support med serienummeretpå din sonde samt et skærmbillede af fejlmeddelelsen og/eller en detaljeret beskrivelse af, hvad der sker. Til rapporteringsformål bedes du angive, om der opstod en patient- eller brugerskade, klinisk signifikant forsinkelse i behandling eller diagnose, fejldiagnose eller bivirkning som følge af dette problem.

Ikke alle forudindstillinger og billeddannelsestilstande er tilgængelige i alle lande. Tjek tilgængelighed i dit land.