Almindelige spørgsmål om kompatibilitet

Hvorfor er kun nogle enheder kompatible med Butterfly iQ/iQ+?

Butterfly iQ/iQ+ er et reguleret medicinsk udstyr. Som en producent af medicinsk udstyr er vi underlagt lovgivningsmæssigt tilsyn og kan ikke muliggøre brug af Butterfly til mobile enheder, som vi ikke kan kontrollere opfylder vores kliniske billeddannelsesstandarder.

Vores mål er at levere en klinisk billeddannelse, der er pålidelig, sikker og diagnostisk præcis. For at gøre det er vi nødt til grundigt at teste enhver mobil enhed for at kunne godkende brugen af den på vores platform.

Jeg har lige fået en ny telefon. Hvorfor er den ikke kompatibel med min Butterfly endnu?

Butterfly overvåger udgivelse af nye enheder og vælger at teste de enheder, der er kompatible til brug med Butterfly, og som forventes at være populære blandt vores kunder. Derfor er nye enheder ikke straks kompatible med Butterfly, når de kommer på markedet.

Selv helt nye mobile enheder med den nyeste teknologi opfylder muligvis ikke vores kliniske billeddannelsesstandarder. For eksempel er nogle telefoner specielt designet af producenten til at optimere omkostninger og batterilevetid i stedet for ydeevne og har derfor muligvis ikke den nødvendige processorkapacitet til at udføre diagnostisk billeddannelse af høj kvalitet. Derfor gennemgår alle enheder den samme grundige testproces, inden vi kan understøtte brugen.

Kan jeg bruge et lightning-stik til USB-C-adapter?

Tredjeparts adaptere er ikke kompatible med vores datastrøm og understøttes ikke. Hvis du har en Butterfly iQ+, kan du dog købe et udskifteligt kabel for at udvide din iQ+'s kompatibilitet med enten et Lightning eller USB-C-stik fra Butterfly Store.

Bemærk: Butterfly iQ- og Butterfly iQ Vet-kablerne må ikke fjernes, og Butterfly iQ+-kablerne er ikke beregnet til brug med Butterfly iQ eller iQ Vet. Enheden vil blive beskadiget, hvis Butterfly iQ- eller iQ Vet-kablet fjernes.

Kan jeg bruge Butterfly iQ med en computer, der har USB-C-port?

Brug af Butterfly-sonder kræver, at man bruger Butterfly iQ-appen, som kun er tilgængelig på udvalgte enheder, der kører iOS eller Android. Derfor er Butterfly ikke kompatibel med computere, der har USB-C-forbindelse, f.eks. En MacBook.

Ændres billedkvaliteten, hvis jeg anvender en anden mobilenhed?

Ultralydsdata, der gemmes af en Butterfly-sonde, er de samme, uanset hvilken skærm de vises på. Nogle mobile enheder har højere opløsninger eller forskellige farvetemperaturer end andre, og derfor kan de samme billeder se anderledes ud.  Derudover varierer dimensionerne på dit billede afhængigt af størrelsen på enhedens skærm. For eksempel har tablet-enheder et bredere synsfelt end telefoner, og Butterfly iQ-appen bruger et bredere synsfelt på tablet-enheder, når de gemmer billeder. Dimensionerne på det gemte billede vil variere afhængigt af størrelsen på den enhed, der blev brugt til at tage billedet, men kvaliteten af selve ultralydsbilledet forbliver ensartet.

Vi anbefaler vores kunder at vælge en mobilenhed, der bedst opfylder deres kliniske behov. Hvis du leder efter en enhed til abdominal scanning på en ambulant klinik, vil du måske foretrække en tablet med et bredere synsfelt og en større skærm, men hvis du bruger din Butterfly i en voksende indstilling, kan en telefon, der kan kommes i en lomme, muligvis være en bedre mulighed.

Vi er stolte af Butterfly's alsidighed, og størstedelen af vores brugere har noteret, at deres ultralyd fungerer med de personlige mobile enheder, de allerede ejer.

Hvilke enheder har ikke bestået tests for kompatibilitet?

Vi gør vores bedste for at forbedre vores apps ydeevne med hver softwareopdatering, så vi kan udvide vores kompatibilitet til så mange enheder som muligt. Der er dog nogle enheder, som vi ikke forventer at understøtte i fremtiden. Nedenfor er en ufuldstændig liste over nogle enheder, der ikke har opfyldt vores tekniske krav:

• Samsung Galaxy Tab S6 Lite
  • Google Pixel 3a og 3a XL
  • Google Pixel 4a og 4a XL
  • Google Pixel 5
  • Google Pixel 5a
  • Samsung Galaxy Z Fold
  • Samsung Galaxy Z Flip
  • Samsung Galaxy Z Fold 2
  • Samsung Galaxy S10 International-modeller (uden for USA og Canada)
  • Samsung Galaxy Note 10 International-varianter (uden for USA og Canada)
  • Samsung Galaxy S8/S8+ amerikansk udgave
  • Samsung Galaxy Note 8 amerikansk udgave
  • Samsung Galaxy S7 amerikansk udgave
  • Samsung Galaxy S7 Edge amerikansk udgave
  • Huawei Mate 10 Lite
  • Huawei P20 Lite
  • Samsung Galaxy Tab A - 2018 (model SM-T590)
  • Samsung Galaxy Tab S5e
  • Samsung Galaxy Tab S4 (model SM-T830)
  • Samsung Galaxy Tab S7 FE
  • Samsung Galaxy Tab S6 Lite
  • Xiaomi MiPad4 (model M1806D9W)

Vil Butterfly nogensinde stoppe med at understøtte min mobile enhed?

Vores mål er at fortsætte med at understøtte alle de enheder, vi i øjeblikket understøtter. Efterhånden som teknologien udvikler sig og vi frigiver ny hardware- og softwareopdateringer, vil visse ældre enheder dog muligvis ikke længere være kompatible med den nyeste probe eller funktion. Hvis vi ophører med kompatibilitet med visse mobile enheder i fremtiden, vil vi underrette alle de kunder, der vil blive berørt af en sådan ændring.