Almindelige spørgsmål om kompatibilitet

Kan jeg bruge et lightning-stik til USB-C-adapter?

Adaptere er ikke kompatible med vores datastrøm og understøttes ikke.

Kan jeg bruge Butterfly iQ med en computer, der har USB-C-port?

Brug af Butterfly-sonder kræver, at man bruger Butterfly iQ-appen, som kun er tilgængelig på udvalgte enheder, der kører iOS eller Android. Se vores liste over kompatible mobilenheder for yderligere oplysninger.

Ændres billedkvaliteten, hvis jeg anvender en anden mobilenhed?

Ultralydsdata, der er gemt af Butterfly-sonde, er de samme, uanset hvilken skærm, de vises på. Nogle mobilenheder har højereopløsninger end andre, og derfor kan de samme billeder blive vist anderledes på forskellige skærme.