Understøttede udgivelser

Butterfly Network frigiver jævnligt nye versioner af Butterfly iQ-appen. Disse nye versioner indeholder nye funktioner, rettelser af fejl og ydelsesforbedringer for at forbedre din billedoplevelse.

Vi anbefaler, at du opdaterer din Butterfly iQ-app regelmæssigt for at drage fordel af disse funktioner og for at sikre din enheds sundhed.

Butterfly understøtter den nuværende og to tidligere frigivelser af Butterfly iQ-appen. For at se flere oplysninger om specifikke udgivelser, skal du logge ind på Butterfly Support Portal ved hjælp af dine Butterfly iQ-loginoplysninger.