Ændring af kontonavn og e-mailadresse

Når du har gennemført kontoopsætningen, er dit navn og din e-mailadresse det samme navn og den e-mailadresse, der blev brugt ved dit første køb. Hvis du vil overføre til en anden e-mailadresse, skal du følge disse trin. Bemærk, at Butterfly ikke understøtter eksport eller videresalg af Butterfly-ultralydssonde.

1. Log ind på Butterfly Cloud fra en desktopbrowser.
  2. Klik på din avatar i øverste højre hjørne, og vælg Kontoindstillinger.
  3. På siden Kontoindstillinger skal du redigere dit navn i feltet "Navn" og derefter klikke på "Skift navn", når knappen skifter fra grå til blå.
  4. Klik på e-mailfeltet og indtast en ny e-mailadresse. Klik derefter på Skift e-mail. Knappen skifter fra grå til blå, når der indtastes en ny e-mail. Husk at indtaste den korrekt, da dette udløser, at der sendes en bekræftelses via e-mail til den nye e-mailadresse.

En bekræftelse vil blive sendt til den nye e-mailadresse. Når den er accepteret og en ny adgangskode er blevet valgt, er overførslen fuldført.

Bemærk, at dette ikke vil påvirke dine faktureringsoplysninger eller den e-mailadresse, der er knyttet til den oprindelige ordre.