Sikkerhedsinformation

Fordele og risici ved ultralydsbehandling

Ultralyd anvendes i vid udstrækning, fordi det giver patienten mange kliniske fordele og har givet gode sikkerhedsmæssige resultater. Ultralydsscanning er blevet brugt i over tyve år, og der har ikke været nogen kendte langsigtede negative bivirkninger forbundet med denne teknologi.

Fordele ved ultralydsscanning

• Flere diagnostiske anvendelser

• Umiddelbare resultater

• Omkostningseffektivitet

• Bærbarhed

• Sikkerhedsmæssige resultater

Risici forbundet med ultralyd

Ultralydsbølger kan give en let opvarmning af vævet. Det er normalt, at sonden føles varm ved berøring under opladningen. Hvis du fjerner sonden fra opladningspladen før eller umiddelbart efter, at opladningen er færdig, anbefales det at lade sonden afkøle før brug. Da systemet begrænser patientens kontakttemperatur og ikke scanner ved eller over 43 °C (109 °F), så sonden kan afkøle før brug, optimerer resultatet under scanningstiden.

For flere sikkerhedsoplysninger, kan du læse sikkerhedsretningslinjerne i brugervejledning til Butterfly iQ.