Sonde

ButterflyiQ/iQ+’s enkelte sonde giver 2D-billedsystem på 9000 mikrobearbejdende sensorer, som er i stand til at udføre alle indikerede kliniske anvendelser.

ButterflyiQ/iQ+-sonden er kun beregnet til brug med Butterfly iQ-appen. Forsøg ikke at tilslutte sonden til andre ultralydssystemer.

1. Linse

2. Midterlinjemærke

3. Orienteringsmærke

4. Batteriindikatorlamper

5. Batteriindikatorknap

6. Sonde-/kabelgrænse

7. Kabel til mobilenhed

8. Opladningskilde

Sondens batterioplader

Brug kun den oplader, der følger med sonden.

1. Opladningsplade

2. Opladningskabel

3. Vægadapter

Se Ofte stillede spørgsmål om opladning for mere information om opladeren til Butterfly.