Brug af Butterfly Education

Medlemskaberne Butterfly Pro og Enterprise har fuld adgang til Butterfly Education-platformen , et varieret videobibliotek med ultralydundervisning udført af eksperter.

Sådan tilgår du Butterfly Education fra din mobilenhed:

1. Åbn Butterfly iQ-appen
  2. Klik på ikonet Education, der vises som number to fra venstre nederst på værktøjslinjen.
  3. Gennemse tutorials ved at vælge "Filter" og vælge emner, du er interesseret i.

Sådan tilgår du Butterfly Education fra Butterfly Cloud:

1. Log ind på cloud.butterflynetwork.com med dine loginoplysninger til Butterfly.
  2. Klik på "Education" til venstre for forstørrelsesglasset.

Sådan gemmer du en video til senere gennemgang:

1. Klik på en video, du er interesseret i på appen eller skrivebordsversionen.
  2. Klik på flaget, der findes ved siden af knappen Share (del), for at føje en video til dine gemte videoer.
  3. Senere kan du klikke på Saved Videos (gemte videoer) , der er placeret under filtre, for at se dine gemte videoer.