Anmod om hjælp til TeleGuidance

Bemærk at TeleGuidance-opkald skal være mellem to uddannede læger.

Sådan foretages et opkald:

1. Sørg for, at du har aktiveret TeleGuidance.
  2. Slut din Butterfly-sonde til din kompatible mobilenhed, og begynd scanning.
  3. Klik på Handlinger i højre side af din skærm.
  4. Klik på "Ring til kontakter for assistance."
  5. Butterfly iQ-appen beder dig om at aktivere adgang til enhedens kamera og mikrofon, hvis det ikke allerede er slået til.
  6. Tryk på en online kontakt for at ringe til dem.

Bemærk: Du kan ringe til dig selv for assistance ved hjælp af TeleGuidance. Følg instruktionerne her for at blive tilgængelig for opkald på en computer. Du vil se dit eget navn som online, når du trykker på "Ring til kontakter for hjælp" i appen.