Tilbyd assistance med TeleGuidance

For at modtage et opkald:

1. Log ind på cloud.butterflynetwork.com med dine loginoplysninger til Butterfly på en Mac- eller Windows-computer og via en Google Chrome-browser.
  2. Klik på “TeleGuidance” i den øverste navigationslinje.
  3. TeleGuidance vil bede om din tilladelse til at få adgang til dit kamera og din mikrofon for at kunne foretage opkald.
  4. Sørg for, at du er "tilgængelig for opkald" og sørg for, at din computers højttaler er tændt.
  5. Hvis du ønsker det, kan du lade dette vindue være åbent og udføre andre opgaver, mens du forbliver tilgængelig for opkald.
  6. Når du modtager et opkald, vil du høre en ringetone. Gå tilbage til TeleGuidance-siden og accepter opkaldet for at begynde.

For at yde assistance:

• På venstre side af skærmen kan du justere billedindstillinger og styrefunktioner for scanning. Hvis det er nødvendigt kan du vælge forudindstillinger, skifte tilstand og justere forstærkning, dybde og TGC.
  • På højre side af skærmen kan du give brugeren vejledning baseret på sondens position. Knapperne til at dreje, tilte og vippe giver dig mulighed for at sende augmented reality-animationer (AR) for at bede brugeren om at justere sondens position. Sørg for at bede brugeren om at holde sondens hale i visningen. Du kan også tegne hen over kameraets feed for at give frihåndsanvisninger.