Vi er her for at hjælpe.

Håndter undersøgelser

Sådan redigeres undersøgelsesoplysninger:

  1. Log ind på Butterfly Cloud med dine loginoplysninger til Butterfly.
  2. Naviger til det arkiv, der indeholder den undersøgelse, som du ønsker at redigere.
  3. Vælg den undersøgelse, du ønsker at redigere.
  4. Vælg de tre prikker i øverste højre hjørne af undersøgelsen. Vælg Rediger.
  5. Rediger patientoplysninger og undersøgelsesnotater i det vindue, der nu åbner.
  6. Vælg Gem, når du er færdig med at redigere.

Sådan måles eller anmærkes en undersøgelse, når den er blevet gemt:

Bemærk : Måling og anmærkning i Butterfly Cloud er ikke tilgængelig for scanninger eller optagelser i M-tilstand. Beregninger er ikke tilgængelige i Butterfly Cloud.

  1. Log ind på Butterfly Cloud med dine loginoplysninger til Butterfly.
  2. Naviger til det arkiv, der indeholder den undersøgelse, som du ønsker at redigere.
  3. Vælg den undersøgelse, du ønsker at redigere.
  4. Vælg Mål nederst på billedet, som du vil redigere.
  5. Vælg værktøjet Linje, Ellipse eller Annotation.
  6. Vælg billedet for at begynde at tegne målingen eller skrive bemærkningen.
  7. For at fjerne en bemærkning, når den først er blevet tilføjet, skal du vælge "X" ved siden af den i bunden af billedet.
  8. Vælg "Gem og Afslut", når du er færdig.

Bemærk, at målinger, der er tilføjet i Butterfly Cloud, kan fjernes når som helst, men målinger, der er tilføjet i løbet af undersøgelsen, ikke kan redigeres, når undersøgelsen først er blevet gemt.

Sådan flyttes en undersøgelse til et andet arkiv:

Bemærk: kun administratorer kan flytte færdiggjorte undersøgelser.

  1. Log ind på Butterfly Cloud med dine loginoplysninger til Butterfly.
  2. Naviger til det arkiv, der indeholder den undersøgelse, som du ønsker at flytte.
  3. I det højre hjørne af undersøgelsen skal du klikke på rullemenuikonet for at få vist menuen. Vælg "Flyt undersøgelse".
  4. Vælg det nye arkiv i det viste vindue.

Sådan slettes en undersøgelse:

Bemærk: kun administratorer kan slette færdiggjorte undersøgelser.

  1. Log ind på Butterfly Cloud med dine loginoplysninger til Butterfly.
  2. Naviger til det arkiv, der indeholder den undersøgelse, som du ønsker at slette.
  3. I det øverste højre hjørne af undersøgelsen skal du klikke på "Mere" for at få vist menuen.
  4. Vælg "Slet undersøgelse". Systemet beder dig bekræfte sletningen.
  5. Klik på "Slet" for at slette undersøgelsen.

Sådan genoprettes en slettet undersøgelse:

Bemærk: kun administratorer kan gendanne slettede undersøgelser.

  1. Log ind på Butterfly Cloud med dine loginoplysninger til Butterfly.
  2. Klik på Deleted Studies (Slettede undersøgelser) nederst i venstre side af skærmen. De slettede undersøgelser vises midt på skærmen.
  3. I det øverste højre hjørne af undersøgelsen skal du klikke på "Mere" for at få vist menuen.
  4. Vælg "Genopret slettet undersøgelse". Systemet beder dig om at bekræfte genoprettelsen af den slettede undersøgelse.
  5. Klik på "Genopret" for at genoprette undersøgelsen.

Når en undersøgelse først er uploadet, er det ikke muligt at flytte eller slette individuelle scanninger.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 1 fandt dette nyttigt
Tak for din feedback

Vi beklager, at dit spørgsmål ikke blev besvaret. Vi er her for at hjælpe. Kontakt os