Kompatible rengørings- og desinfektionsprodukter

Butterfly har identificeret nedenstående produkter som kompatible med Butterflys sonde og kabel. Butterfly har ikke valideret deres biologiske effektivitet. For at få et produkts biologiske effektivitet skal du altid følge instruktionerne, retningslinjerne og anbefalingerne fra produktets producent, USA's sundhedsstyrelse, USA’s center for sygdomsbekæmpelse samt dine regionale forskrifter. Butterfly skal rengøres og desinficeres efter hver brug, som beskrevet i afsnittet"Vedligeholdelse” i Butterflys brugervejledning.

Det kan være nødvendigt at desinficere din mobilenhed efter brug. Se yderligere oplysninger i din mobilenheds producentpolitik og hjemmeside for support.

Produkter, der markedsføres til medicinsk brug, og som har lignende aktive ingredienser og lignende koncentrationer som de nævnte produkter, kan anvendes, selvom de ikke fremgår på listen nedenfor.

Ved ethvert produkt, hvor sonden skal nedsænkes, skal du følge “For at sikre, at din sonde er kompatibel med HLD”-instruktionerne i Brugervejledningen for at tjekke, at sonden er egnet til nedsænkning. Nedsænk ikke sonden ud over det niveau, der er vist i billedet "Nedsænkningslinje for sonde".

Kompatible rengørings- og desinfektionsprodukter

Accel TB Wipes*
Avert Sporicidal Disinfectant Cleaner Wipes
Bacillol Wipes
Broad Spectrum Germicidal Disinfectant Health Care Wipes fra Cam Pro
Buckeye Sanicare Disinfecting Wipes
Caterpillar wipes fra Reckitt Benckiser
CaviWipes
CaviWipes Bleach
CaviWipes1
CIDEX OPA†
Claire Broad Spectrum Germicidal & Disinfectant Wipe
Cleanisept Wipes
Cleanisept Wipes Forte
Clorox Commercial Solutions Clorox Disinfecting Wipes
Clorox Commercial Solutions Hydrogen Peroxide Cleaner Disinfectant Wipes*
Clorox Disinfecting Wipes
Clorox Healthcare Bleach Germicidal Wipes
Clorox Healthcare Hydrogen Peroxide Wipes*
Clorox Healthcare VersaSure Wipes
DisCide Disinfecting Towelettes
Dispatch Hospital Cleaner Disinfectant Towels with Bleach
Fabuloso Complete Disinfecting Wipes
Freestar Germicidal Disposable Cloth
GAMA Healthcare Clinell Universal Wipes
Germ Freak Ready to Use Sanitizing Wipes*
Germitec Antigermix S1 (Model AS1)
Germitec Hypernova Chronos (Model AS1-V2)
HandyClean STERIDOL Wipes
HIBICLENS Chlorhexidine Gluconate
Hitman Wipe from Kimberly-Clark Professional*
i7 Disinfectant Wipes
Incidin OxyFoam S*
Incidin OxyWipe S*
INTERvention Farm Animal Care Disinfectant Cleaner & Deodorizer Ready to Use Wipes*
Lonza Disinfectant Wipes
Lonza Disinfectant Wipes Plus
Lonza Disinfectant Wipes Plus 2
Lysol Disinfecting Wipes
Medipal 3in1 Disinfectant Wipes
MetriCide OPA Plus†
Micro-Kill Bleach Germicidal Bleach Wipes
Mikrozid AF Wipes fra Schulke
Mikrozid Sensitive Wipes
MiterSAW Wipes fra GOJO Industries
Monk Disinfectant Wipes
Multi Purpose Disinfecting Wipes fra ECOLAB
Nassco Pro Series 88 Broad Spectrum Germicidal & Disinfectant Wipes
NCLwipes Disinfectant Wipes Lemon Fresh
NCLwipes Disinfectant Wipes Waterfall Fresh
NUGEN 2M Disinfect Wipes
NUGEN Low Streak Disinfectant Wipes
Opti-Cide MAX Wipes Disinfectant Cleaner
OPTIM 1 Wipes*
OPTIM 33TB Wipes*
Oxivir 1 Wipes*
Oxivir Tb Wipes
Oxivir Wipes*
Oxy-1 Wipes*
Pathos II Disinfectant Wipes
PDI Sani-Cloth AF Universal Wipes
PDI Sani-Cloth AF3 Germicidal Disposable Wipes
PDI Sani-Cloth Bleach Germicidal Disposable Wipe
PDI Sani-Cloth HB Germicidal Disposable Wipes
PDI Sani-Cloth Plus Germicidal Disposable Cloth
PDI Sani-Cloth Prime Germicidal Disposable Wipe
PDI Super Sani-Cloth Disposable Wipes (lilla)
Peak Disinfectant Wipes
PEROXigard Wipes One-Step Disinfectant Cleaner and Deodorizer*
PJW-622

PREempt Wipes*

Protex desinfektionsspray

Protex Ultra desinficerende servietter

PURELL Foodservice Surface Sanitizing Wipes
PURELL Professional Surface Disinfectant Wipes
REJUVenate Ready To Use Wipes One Step Disinfectant Cleaner*
REScue Wipes One Step Disinfectant Cleaner & Deodorizer*
Reynard Premier Disinfectant Wipes
SCRUBS MEDAPHENE Plus Disinfecting Wipes
SONO Disinfecting Wipes
SONO Ultrasound Wipes
Spruce-Ups
Stepan Disinfectant Wipe
STERI-7 XTRA Wipes
T-Spray
TOTAL SOLUTIONS SPEC4 Disinfectant Wipes
TouchPoint Plus Disinfectant Wipes
Transeptic Cleaning Solution
Tristel Duo Wipes + Tristel Duo EVE
Tristel Duo Wipes + Tristel Duo NCU
Tristel Duo Wipes + Tristel Duo OPH
Tristel Duo Wipes + Tristel Duo ULT
Tristel Solo for Ultrasound Disinfectant Wipes
Tristel Trio Wipes
Trophon2*†
TUFFIE 5 Universal Sanitising Wipes
TUFFIE Disinfectant Wipes
Viraclean V-Wipes
Virusolve+ Concentrate†
Virusolve+ Disinfectant Wipes
Virusolve+ EDS†
Virusolve+ HLD Wipes
Virusolve+ Sporicidal Disinfectant Wipes
Wave wipes
Wip'Anios Excel Wipes
Wipes Plus Disinfecting Wipes

*Dette produkt anvender hydrogenperoxid som et af dets aktive ingredienser, hvilket kan resultere i kosmetisk slid på enheden, men det har ikke vist sig at have indflydelse på sondens strukturelle integritet eller funktion.

†Dette produkt kræver, at din sonde er kompatibel med desinfektion på højt niveau (HLD).

‡Producenten angiver, at dette produkt kan bruges til desinfektion på højt niveau (HLD), når det anvendes i overensstemmelse med producentens anvisninger.

Sådan sikrer du, at sonden er kompatibel med HLD

1. Åbn din Butterfly iQ-app, mens din sonde er tilsluttet din mobilenhed.
  2. Tryk på tandhjulsikonet for at vise skærmbilledet Indstillinger.
  3. Tryk på My iQ for at vise skærmbilledet My iQ.
  4. Sørg for, at linjen Understøtter desinfektion på højt niveau viser Ja.
  5. Fortsæt kun med HLD, hvis det understøttes på din sonde.
  6. Afbryd sondens forbindelse fra mobilenheden.