At tilgå TeleGuidance

Butterfly iQ-appen og desktop Cloud understøtter nu TeleGuidance. Butterfly-brugere kan give eller modtage vejledning over videoopkald. Ved hjælp af denne teknologi kan en Butterfly-bruger ringe til en ekstern ekspert for at rådgive om at tage og tolke ultralydsbilleder. Bemærk, at TeleGuidance-opkald skal være mellem to uddannede sundhedsudøvere.

I USA kan Butterfly TeleGuidance bruges af enhver sundhedsperson i følge FDA's COVID-19 Emergency Guidance. Det giver en uddannet scanner mulighed for eksternt at guide en nybegynderkollega ved sengen eller til eksternt samarbejde med en kvalificeret kollega.

Sådan aktiveres Butterfly TeleGuidance på appen:

1. Åbn Butterfly iQ-appen på din mobilenhed.
  2. Vælg din avatar i øverste venstre hjørne af skærmen.
  3. Vælg tandhjulet i øverste venstre hjørne af skærmen for at gå til indstillinger.
  4. Sørg for at "TeleGuidance via fjernstyring" er tændt ved at bekræfte, at knappen er blå.

Hvis du ikke kan se indstillingen "TeleGuidance via fjernstyring" i din app:

Sørg for, at din mobile enhed er kompatibel med Butterfly TeleGuidance og at du bruger den nyeste version af Butterfly-appen ved at gå til App Store og se om der er opdateringer.

Sådan tilgår du Butterfly TeleGuidance på din computer:

1. Log ind på cloud.butterflynetwork.com ved hjælp af dine Butterfly-oplysninger via Google Chrome-browseren på Windows eller en Mac.
  2. Vælg "TeleGuidance" i øverste højre hjørne af skærmen.