At tilgå TeleGuidance

Butterfly iQ-appen og desktop Cloud understøtter nu TeleGuidance på kompatible iOS-enheder. Butterfly-brugere kan give eller modtage vejledning via videoopkald. Ved hjælp af denne teknologi kan en Butterfly-bruger ringe til en ekstern ekspert for at få råd om, hvordan ultralydsbilleder optages og fortolkes.

I USA kan Butterfly TeleGuidance bruges af enhver sundhedsperson i følge FDA's COVID-19 Emergency Guidance. Det giver en uddannet scanner mulighed for eksternt at guide en nybegynderkollega ved sengen eller til eksternt samarbejde med en kvalificeret kollega. TeleGuidance er supplerende og bør ikke bruges som det eneste udstyr til diagnosticering eller behandling af COVID-19. TeleGuidance er i henhold til FDA's COVID-19 folkesundhedspolitikker tilladt til at blive brugt af nybegyndere, der styres af uddannede læger.

TeleGuidance-opkald skal foregå mellem to uddannede sundhedspersoner, der begge er Butterfly-brugere. Domænebrugere kan ikke tilføje brugere til TeleGuidance uden for deres domæne. Klik her for at lære mere om, hvordan du inviterer kontakter til Teleguidance.

Sådan aktiveres Butterfly TeleGuidance på appen:

1. Åbn Butterfly iQ-appen på din mobilenhed.
  2. Vælg din profil i nederste højre hjørne af skærmen.
  3. Vælg Præferencer.
  4. Under Præferencer skal du kontrollere, at "TeleGuidance via fjernstyring" er tændt ved at bekræfte, at knappen er blå.

Hvis du ikke kan se indstillingen "TeleGuidance via fjernstyring" i din app:

Sørg for, at din mobilenhed er kompatibel med Butterfly TeleGuidance, og at du bruger den nyeste version af Butterfly-appen ved at gå til App Store og søge efter opdateringer.

Sådan tilgår du Butterfly TeleGuidance på din computer:

1. Log ind på cloud.butterflynetwork.com ved hjælp af dine Butterfly-legitimationsoplysninger via Google Chrome-browseren på Windows eller en Mac.
  2. Vælg "TeleGuidance" i øverste højre hjørne af skærmen.

*Ikke alle forudindstillinger, billeddannelsestilstande og funktioner er tilgængelige i alle lande. Tjek tilgængelighed i dit land.