Inviter kontakter til TeleGuidance

Som standard er alle medlemmer af din Butterfly-organisation tilgængelige som kontakter i TeleGuidance. Du kan dog invitere alle, som har en Butterfly-konto, til at være din TeleGuidance-kontakt. sådan kan du samarbejde med brugere uden for din egen organisation.

Sådan inviterer du en kontaktperson:

1. Log ind på cloud.butterflynetwork.com ved hjælp af dine Butterfly-loginoplysninger via Google Chrome på en Mac- eller Windows-computer.
  2. Vælg TeleGuidance i den øverste navigationslinje.
  3. Vælge "Tilføj kontakt" nederst til højre på skærmen under Kontakter.
  4. I det vindue, der kommer frem, skal du indtaste e-mailadressen på den Butterfly-bruger, du gerne vil tilføje som din kontakt. Bemærk, at dette skal være den e-mailadresse, der er knyttet til deres Butterfly-konto.
  5. Den bruger, du inviterer, vil modtage en invitation via e-mail; de skal acceptere den for at kunne vises på din kontaktliste.