Inviter kontakter til TeleGuidance

Som standard er alle medlemmer af din Butterfly-organisation tilgængelige som kontakter i TeleGuidance. Derudover kan ikke-Blueprint-brugere også tilføje kontakter fra enhver anden ikke-Blueprint-organisation, så du kan samarbejde med brugere uden for din egen organisation.

Sådan inviterer du en kontaktperson:

1. Log ind på cloud.butterflynetwork.com ved hjælp af dine Butterfly-legitimationsoplysninger via Google Chrome på en Mac- eller Windows-computer.
  2. Vælg TeleGuidance i den øverste navigationslinje.
  3. Vælge "Tilføj kontakt" nederst til højre på skærmen under Kontakter.
  4. I det vindue, der kommer frem, skal du indtaste e-mailadressen på den Butterfly-bruger, du gerne vil tilføje som din kontakt. Bemærk, at dette skal være den e-mailadresse, der er knyttet til deres Butterfly-konto.
  5. Den bruger, du inviterer, vil modtage en invitation via e-mail; de skal acceptere den for at kunne vises på din kontaktliste.

For Blueprint-brugere:

Muligheden for at invitere en kontakt er deaktiveret. Brugere kan kun ringe til brugere i de organisationer, de er i. Bemærk!: Du kan kun invitere en kontakt, der er i samme organisation og domæne.

*Ikke alle forudindstillinger, billeddannelsestilstande og funktioner er tilgængelige i alle lande. Tjek tilgængelighed i dit land.