Driftsmiljø

Nedenfor ses de miljømæssige forhold for ButterflyiQ/iQ+. Nærmere oplysninger om de miljømæssige driftstilstande for den mobilenhed, som du kører Butterfly iQ-appen på, er beskrevet i den dokumentation, der følger med din mobilenhed.

Punkt Driftsgrænser
Fugtighed Mellem 18-93 % ikke-kondenserende
Højde over havet Mellem 46 m (150 fod) under havets overflade og 3000 m (10.000 fod) over havets overflade
Driftstemperatur Mellem 5 °C og 39 °C
Temperatur ved kort opbevaring Sonden kan modstå tre dages opbevaring ved temperaturer mellem -20 °C og 50 °C