Systemspecifikationer

Brug ikke Butterfly iQ-appen på en mobilenhed, der ikke opfylder mindstekravene. Hvis Butterfly iQ-appen bruges på en mobilenhed, der ikke opfylder mindstekravene, kan det påvirke ydeevnen og billedkvaliteten og eventuelt medfører fejldiagnose.

Butterfly iQ virker på mange Apple- og Android-enheder. Klik her for den seneste liste over kompatible mobilenheder.

Punkt Specifikationer for Butterfly iQ Specifikationer for Butterfly iQ+
Sondens dimensioner 185 x 56 x 35 mm (7,2 x 2,2 x 1,4 tommer) 163 x 56 x 35 mm
Sondens vægt 313 gram (0,69 pund) 309 gram
Strøm Batteri (genopladeligt) Batteri (genopladeligt)
Batteriets levetid 2 timers kontinuerlig scanning 144 minutters kontinuerlig scanning (20 % længere)
Skærm Variabel Variabel
Min/maks scanningsdybde 1 cm min/30 cm maks 1 cm min/30 cm maks
Ultralydschip Indbygget CMOS-chip Indbygget CMOS-chip
Transducere 9000-element CMUT 9000-element CMUT
Frekvensområde  1-10 MHz 1-10 MHz
Kabellængde Lightning: 1,25 meter
USB-C: 2 meter
Lightning og USB-C: 1,5 meter