Tilføjelse af sonder eller pladser

Du kan købe yderligere sonder, opgradere din licens og foretage yderligere køb, alt sammen fra vores online butik.

Individuelle medlemmer kan købe op til én ekstra sonde til at anvende sammen med deres medlemskab. Hvis du vil have mere end to sonder og du er individuelt medlem, kan du opgradere til en teamlicens i butikken.

Sådan køber du ekstra sonder eller pladser:

1. Gå til store.butterflynetwork.com.
  2. Vælg Log ind i øverste højre hjørne af skærmen.
  3. Log ind med dine loginoplysninger til Butterfly.
  4. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge din organisation (navnet på din Cloud-konto).
  5. Klik på avataren i øverste højre hjørne af skærmen. Vælg Min konto i rullemenuen.
  6. Herfra føres du til din kontoside.
  7. Vælg "Tilføj med Pro Team" for at tilføje pladser eller for at opgradere din konto fra en individuel konto til en teamkonto.
  8. Vælg "Køb ekstra" for at købe flere iQ'er.