Log ind på Butterfly via en computer

Sådan tilgår du Butterfly fra din computer:

1. Log ind fra din webbrowser.
    • Butterfly Cloud er kompatibel med de to nyeste versioner af Chrome, Firefox, Safari eller Microsoft Edge.
  2. Gå til cloud.butterflynetwork.com.
  3. Log ind ved hjælp af de loginoplysninger til Butterfly, som du bruger til at få adgang til Butterfly iQ-appen. Hvis det er første gang, du logger ind, skal du følge instruktionerne for Førstegangsbrug.

Fra Butterfly Cloud på skrivebordet kan du gennemgå og administrere undersøgelser, administrere arkiver, dele og downloade undersøgelser, tilføje og fjerne brugere og få adgang til Uddannelsesportalen.