Udfyldelse af arbejdsark

Butterfly Workflow gør det muligt for brugerne at udfylde avanceret dokumentation for deres ultralydscanninger fra Butterfly iQ-mobilappen eller desktop-clouden. Vores arbejdsarks funktionalitet kommer med de mest almindelige typer ultralydsarbejdsark, der vedhæftes dine ultralydsundersøgelser. Værdier, som er dokumenteret i arbejdsark, kan sendes direkte til din EMR for forbedret dokumentation og hurtigere fakturering.

Arbejdsark er kun tilgængelige for Pro Team- og Enterprise Workflow-kunder.

Sådan føjes et regneark til en undersøgelse i Butterfly-appen:

1. Når du er færdig med at optage en undersøgelse, skal du vælge Optageenhed i øverste højre hjørne af skærmen for at dokumentere og overføre din undersøgelse.
  2. Vælg "Tilføj" i afsnittet Arbejdsark.
  3. Vælg et arbejdsark fra en af de tilgængelige skabeloner. Lær mere om konfiguration af arbejdsarkskabeloner her.

Når du har overført en undersøgelse, kan du tilføje eller redigere arbejdsark fra Butterfly-appen eller på Butterfly Cloud, hvis undersøgelsen er gemt som et udkast, eller hvis en administrator omdanner en afsluttet undersøgelse til et udkast.

Sådan tilføjes eller redigeres et arbejdsark i et udkast til en undersøgelse:

1. Log ind på Butterfly Cloud med dine loginoplysninger til Butterfly.
  2. Vælg et udkast til undersøgelse fra dets arkiv.
  3. Sådan tilføjes et nyt arbejdsark: Vælg“Tilføj” i afsnittet Arbejdsark og vælg derefter et arbejdsark blandt en af de tilgængelige skabeloner.
  4. Hvis du ønsker at redigere et eksisterende arbejdsark, skal du vælge de tre prikker til højre for det arbejdsark, du vil redigere.

Flere arbejdsark kan vedhæftes til hver undersøgelse, hvis dette ønskes.