Konfigurering af arbejdsark

Arbejdsark er tilgængelige for Pro Team- og Enterprise Workflow-kunder. De leveres forudkonfigureret med de almindelige ultralyd-regneark til pleje. Brugere kan starte med disse eller oprette deres egne.

Sådan konfigureres arbejdsark:

1. Log ind på Butterfly ved hjælp af din e-mail og adgangskode. Bemærk:  Det er kun administratorer, som kan konfigurere arbejdsark.
  2. Vælg din avatar i øverste højre hjørne af skærmen, og vælg derefter Organisationsindstillinger.
  3. Vælg fanen Arbejdsark.

Sådan opretter du et nyt arbejdsark:

1. Klik på Tilføj på fanen Arbejdsark.
  2. Navngiv arbejdsarket.
  3. Føj et afsnit til arbejdsarket.
  4. Vælg en svartype. Svartyper indebærer multiple choice, afkrydsningsfelter, langt svar og kort svar.
  5. Tilføj så mange spørgsmål som nødvendigt. Spørgsmål kan være påkrævede eller valgfrie.
  6. Når dette er færdigt, skal du vælge "Gem og afslut." Arbejdsarket vil nu være tilgængeligt for hele din organisation.

Sådan redigerer du et eksisterende regneark:

1. Find det arbejdsark, du gerne vil udfylde, på fanen Arbejdsark og klik på"rediger."
  2. Foretag de nødvendige ændringer.
  3. Klik på "gem og afslut" for at gemme. Det opdaterede arbejdsark vil være tilgængeligt for hele din organisation.

Bemærk, at hvis du opdaterer et arbejdsark, der allerede er blevet anvendt, ændres eksisterende information ikke. Kun de undersøgelser, der bruger dette regneark fremover, vil indeholde disse ændringer.

At oprette et forudfyldt arbejdsark:

Butterfly Workflow giver dig mulighed for at tilføje forudfyldte svar til dine arbejdsark. Dette er især nyttigt til almindelige scanninger.

1. Find det arbejdsark, du gerne vil udfylde, på fanen Arbejdsark og vælg "Forudfyld."
  2. Navngiv udfyldningen.
  3. Udfyld svarene på hvert spørgsmål, der vil blive udfyldt.
  4. Klik på "gem og luk". Det forudfyldte arbejdsark vil være tilgængeligt for hele din organisation.