Konsultationsbaserede arbejdslister

Butterfly Enterprise kan generere en arbejdsliste automatisk ud fra de patientindlæggelsesdata, der genereres af din EMR. Dette er yderst fordelagtigt for billeddannelse ved pleje, da det strømliner udbyderens arbejdsgang ved at levere alle de vigtige patientdemografier uden at kræve, at udbyderen placerer en ordre i EMR. Når undersøgelsen er afsluttet, sendes der en resultatmeddelelse fra Butterfly til EMR og vil automatisk blive sendt til den korrekte patient og besøgspost.

Hvis du har brug for yderligere information om Butterflys konsultationsbaserede arbejdslister, bedes du kontakte os