At bruge Vejledning til uddannelsesmæssig visning

PAS PÅ: Værktøjerne til Vejledning til uddannelsesmæssig visning er kun til uddannelsesmæssig brug.

Vejledningsværktøjer til uddannelsesmæssig visning er tilgængelige i Australien, Østrig, Belgien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Irland, Italien, Holland, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz og Storbritannien på iOS og Android til Butterfly iQ og Butterfly iQ+ Pro-medlemmer.

Værktøjerne til Vejledning til uddannelsesmæssig visning giver brugeren en visuel indikator for kvaliteten af billedet, mens der scannes med Butterfly iQ. Værktøjerne til Vejledning til uddannelsesmæssig visning understøtter følgende visninger:

• Apikal 4-kammer for hjerte
  • Parasternal lang akse
  • Parasternal kort akse
  • Lunge A-linjer/B-linjer

Når du scanner emnet, giver værktøjet feedback i realtid. Den angiver andelen af eksperter, der vurderer den anatomiske visning som målbart.

Sådan får du adgang til vejledninger til uddannelsesmæssig visning:

Værktøjerne til Vejledning til uddannelsesmæssig visning kan tilgås i hjerte- eller lungeforudindstillingerne, når der scannes i B-tilstand.

1. Vælg forudindstillingen Hjerte eller Lunge på scanningsskærmen.
  2. Vælg knappen Handlinger i nederste højre hjørne af skærmen.
  3. Under Vejledning til uddannelsesmæssig visning skal du vælge en af følgende værktøjer:
    • Hjerteforudindstilling:, Apikal 4-kammer, parasternal lang akse og parasternal kort akse.
    • Lungeforudindstilling: A-linjer/B-linjer.

Værktøjerne Vejledning til uddannelsesmæssig visning kan slukkes ved at trykke på X på værktøjet, når der scannes i B-tilstand eller i menuen Handlinger.